LUPAŠ reket, lupe te po DŽEPU: Đokovića PLJESNULI po novčaniku - ne BRINITE, imaće da PLATI
Kada si najbolji svih vremena - možeš da luduješ, kršiš pravila, i radiš mnogo toga - ako te kazne, nije to strašno
17.07.2023
TenisHIT snimak Breda Pita kako na Vimbldonu TAMANI ČIPS: Vidi kakav momak - KAO JABUKA
I ja volim čips, šalim se, ne volim, ali zavolela bih , napisala je jedna korisnica Twittera
17.07.2023
CelebrityPoraz BOLI, ali PROĐE, neki REKORDI nisu pali, ali PAŠĆE: Šta je NOVAK propustio na VIMBLDONU i gde to može da NADOKNADI
Prekinuo je niz od 34 pobede na Vimbldonu, a prvi put je poražen na Centralnom terenu posle 10 godina i neverovatnih 45 trijumfa
17.07.2023
TenisNadal ODUŠEVLJEN što mu NOVAK NIJE još odmakao u GOAT trci: KARLOSE, pružio si mi OGROMNU RADOST
Veliki Noletov rival i drugi u nadmetanju za najvećeg svih vremena, upravo iza Đokovića, odmah čestitao Alkarazu
16.07.2023
TenisALKARAZ se osvrnuo na VELIKOG NOVAKA posle finala: ĐOKOVIĆ je moja INSPIRACIJA
Sjajno je pobediti, ali i da sam izgubio, bio bih ponosan na sebe, rekao je španski teniser
16.07.2023
TenisĐoković ZAPLAKAO posle FINALA Vimbldona: Pomenuo SINA STEFANA i poslao JAKU poruku
Novak je u meču za titulu poražen od Španca Karlosa Alkaraza
16.07.2023
TenisNOVAK bez OSME titule, KARLOS slavio u Londonu - FINALE VIMBLDONA: Đoković - Alkaraz 2:3 (6:1, 6:7, 1:6, 6:3, 4:6)
Srbin nije izgubio meč na Vimbldonu još od 2016. godine, ali je Španac prekinuo taj pobednički niz
16.07.2023
TenisKRALJEVSKA porodica na VIMBLDONU: Kejt i princ Vilijam gledaju FINALE između ĐOKOVIĆA i ALKARAZA
Princeza Kejt je pokrovitelj turnira i ove godine je već nekoliko puta bila u Kraljevskoj loži, uključujući žensko finale u subotu
16.07.2023
CelebritySVE je spremno za SPEKTAKL na VIMBLDONU: Đoković igra za OSMU, Alkaraz za PRVU titulu u LONDONU
Srpski i španski teniser su odigrali dva međusobna duela i rezultat je nerešen
16.07.2023
TenisČEHINJA pokorila Vimbldon: VONDRUŠOVA se prošetala do PRVOG GREND SLEMA u karijeri
Pobednici je pripao i ček na 2.350.000 funti, a poraženoj upola manje
15.07.2023
Tenis