Sport > Fudbal

Šta to radi SIN IVANA PERIŠIĆA: Nejmar dobio neočekivanu UTEHU

Mali Leo na terenu prišao najvećoj zvezdi Brazila

Izvor: K1info

09/12/2022 > 21:12

podeli vest:

Šta to radi SIN IVANA PERIŠIĆA: Nejmar dobio neočekivanu UTEHU
Foto: Tanjug/AP


Hrvatska je napravila senzaciju u Kataru i posle izvođenja jedanaesteraca poslala Brazil kući. "Kockasti" su na Mundijalu odoleli "kariokama" u prvih 90 minuta (0:0), zatim i u produžecima (1:1), a onda su ih u penalima dotukli (3:1, ukupno 4:2).

Kada je meč bio gotov, dok su Hrvati plakali od sreće, a Brazilci od tuge, najvećoj zvezdi "karioka", Nejmaru, prišao je mali Leo, sin Ivana Perišića.

Leo, noseći dres hrvatske reprezentacije u maloj verziji, pružio je ruku Nejmaru, onako kako to rade i veliki dečaci u pravim dresovima, po završetku mečeva. Šta je Perišićev sin rekao Brazilcu možda nećemo nikad saznati, da li je hteo samo da ga pozdravi, ili da ga uteši...

Bilo kako bilo, vi ovde možete da vidite kako je izgledalo, pa smislite šta je mogao da mu kaže: "Ofarbani, nemaš pojma", ili "Plavušane, ajde kući natenane", ili "Plači, blajhani, plači, maj tata je od tebe jači"...

 

 

 

 

 

Ostavite komentar

Giselle

Odvratni rasisti sa takvim ljigavim komentarima: "Ofarbani, nemaš pojma", ili "Plavušane, ajde kući natenane", ili "Plači, blajhani, plači, maj tata je od tebe jači"... Ovo je primjer i dokaz zašto takvi poput vas koče Srbiju od napretka.

10.12.2022 18:16