Sport > Fudbal

ORLOVI SLETELI u Beograd, Piksi sutra pred novinarima

Posle neočekivane rane eliminacije sa Svetskog prvenstva, fudbaleri Srbije stigli u otadžbinu

Izvor: K1info

04/12/2022 > 16:09

podeli vest:

ORLOVI SLETELI u Beograd, Piksi sutra pred novinarima
Foto: Starsport


Fudbalska reprezentacija Srbije je u planirano vreme sletela na Aerodrom Nikola Tesla. Tamo ih je dočekala grupa navijača, spremna da im pruži podršku.

Sa ostatkom Orlova koji su sleteli u Beograd nisu bili Marko Grujić, Nikola Milenković, Darko Lazović, Predrag Rajković i Filip Đuričić, jer su njihovi klubovi organizovali posebne letove, kako bi se što pre priključili trenažnom procesu svojih ekipa.

Po dolasku na aerodrom reprezentativci nisu davali izjave za medije, a selektor Dragan Stojković Piksi, obratiće se javnosti sutra u 14 časova na konferenciji za medije u Staroj Pazovi.

On je sada napustio aerodrom zajedno sa v. d. predsednika Fudbalskog saveza Srbije Nenadom Bjekovićem, a okupljenim novinarima samo je kratko rekao:

- Vidimo se sutra.

Da podsetimo, Srbija se takmičila u grupi G na Svetskom prvenstvu u Kataru, u kojoj je zauzela poslednje mesto, ali je osvojila čak bod. Rivali su nam bili Brazil, od koga smo izgubili sa 2:0, zatim smo igrali nerešeno sa Kamerunom - 3:3, da bi nas u poslednjem kolu grupne faze Mundijala pobedila Švajcarska sa 3:2.

Pre nego što su danas poleteli iz Dohe, selektor Stojković je bio raspoložen u verbalnoj razmeni sa novinarima, pa je na pitanje Tanjuga da li ide direktno za Beograd rekao:

- A gde bi drugo, možda bi neki hteli da idem za Pariz, ali ne... Neće moći... - izjavio je Stojković.

Mladi navijači koji su se okupili na aerodromu u Beogradu naročito su bili oduševljeni Dušanom Vlahovićem, pa je naš napadač, kada su ga okružili, pružio šansu da naprave fotografiju sa njim. Nedugo potom Orlovi su ušli u autobus i napustili aerodrom.

 

 

Ostavite komentar