Sport > Fudbal

TADIĆU SVE JASNO: Kad u tri meča primiš OSAM GOLOVA...

Kapiten razočaran, Strahinja Pavlović skrhan

Izvor: K1info

02/12/2022 > 22:59

podeli vest:

TADIĆU SVE JASNO: Kad u tri meča primiš OSAM GOLOVA...
Foto: Starsport


Kapiten Srbije Dušan Tadić posle poraza od Švajcarske, smogao je snage da se posle bolnog poraza i eliminacije sa Mundijala, prvi u ime igrača obrati naciji.

- Ovo je težak trenutak za nas. Neke stvari ne smeju da se dešavaju. Ponavlja se situacija da napravimo preokret, pa dozvolimo rivalu da se vrati u život - rekao je Tadić.

Kapiten Srbije i as holandskog Ajaksa je posebno apostrofirao veliki broj primljenih golova, što nas je na kraju skupo koštalo.

- Kada u tri utakmice primiš osam golova, mnogo je za neki prolazak. Nije krivica samo odbrane, nego i napada i veznog reda. Ako mi dobro vršimo presing i njima je lakše. Veliko razočaranje za nas. Hteli smo da prođemo, ali nismo uspeli - zaključio je Dušan Tadić.

Foto: Tanjug/AP

Strahinja Pavlović vodio je žestoke duele sa Brilom Embolom

Strahinja Pavlović bio je razočaran eliminacijom sa Mundijala, pa je otvorio dušu pred kamerama Arene sport:

- Na glup način smo primili golove. Svi smo želeli da obradujemo naciju, ali to se nije dogodilo. Odbrana je ceo tim i napad je ceo tim. Igrali smo i danas lep, napadački fudbal, a oni su opet iskoristili propuste u odbrani. Lako su nam stvarili šanse i davali golove. Bilo je baš teško za gledanje - rekao je Pavlović.

Srbija je primila osam golova na Mundijalu, po čemu je jedino gora Kostarika, sa 11.

Standings provided by Sofascore
 

Ostavite komentar