Sport > Fudbal

MISTERIJA rešena, OTKRIVENO gde je Dijabate: SMRTNI SLUČAJ u porodici poremetio sve planove

Generalni direktor Partizana Miloš Vazura objasnio zašto se fudbaler iz Malija nije vratio za Beograd

Izvor: K1info/informer.rs

30/03/2023 > 21:11

podeli vest:

MISTERIJA rešena, OTKRIVENO gde je Dijabate: SMRTNI SLUČAJ u porodici poremetio sve planove
Foto: Starsport


Misterija je rešena... Posle napisa o "nestanku" reprezentativca Malija i fudbalera Partizana Fusenija Dijabatea, o kojem ništa nisu znali ni u njegovoj zemlji, a više nije znao da kaže ni trener crno-belih Igor Duljaj, saznalo se gde je trenutno krilni igrač čete iz Humske.

Naime, Dijabate se najpre nije pojavio na okupljanju nacionalnog tima, a mediji u Maliju su o tome izvestili još pre osam dana, 22. marta. On se nije pojavio na okupljanju nacionalnog tima Malija, za koji je trebalo da debituje.

Pozvan je za dvomeč u kojem se Mali sastao dva puta sa Gambijom, ali su 22. marta mediji u Maliju javili da njega na treninzima reprezentacije nema!

- Fuseni Dijabate se jedini nije pojavio u Hotelu Laiko l'Amite u Bakamo kako bi se pridružio nacionalnom timu. Čekamo dalja objašnjenja - javili su mediji, koji su potom 27. marta izvestili da je Dijabate propustio let kojim je trebalo da stigne na meč nacionalnog tima.

Međutim, o tome gde se on nalazi nije bilo reči.

Trener Partizana Igor Duljal je takođe naglasio da ne zna šta je sa Dijabateom i gde je krilni fudbaler Partizana, da bi na kraju je misteriju razrešio generalni direktor kluba Miloš Vazura. 

- Dijabateu je umrla baba, u nedelju se vraća u Beograd - rekao je za Informer Vazura.

 

Ostavite komentar