Sport > Fudbal

Mnogo pobeđujemo, RAZMAZILI smo javnost: Trener ZVEZDE uoči derbija

Verujemo u to što radimo i ne mogu da prihvatim da crno-beli imaju veću motivaciju od nas

Izvor: K1info/Tanjug

02/03/2023 > 15:39

podeli vest:

Mnogo pobeđujemo, RAZMAZILI smo javnost: Trener ZVEZDE uoči derbija
Foto: Starsport


- Želimo da nastavimo trend rezultata i igara, poštujemo rivala, znamo u kakvoj su situaciji, ali ih nikad ne treba potceniti - izjavio je trener fudbalera Crvene zvezde Miloš Milojević uoči 169. večitog derbija.

Zvezda sutra od 19 sati dočekuje crno-bele u utakmici 24 kola Superlige sa "ogromnih" 13 bodova prednosti na tabeli.

- Oni imaju ponos i to će pokazati sutra. Mi imamo našu publiku i teren, verujemo u to što radimo i ne mogu da prihvatim da imaju veću motivaciju od nas. Mislim da se ne rešava ništa, imamo obavezu prema navijačima i prema sebi da pobeđujemo iz meča u meč - rekao je Milojević na konferenciji za medije.

Zvezdin trener je rekao da ne beži od uloge favorita, ali da misli kako se ta priča previše potencira. Kada je u pitanju činjenica da Partizan ima novog trenera Igora Duljaja, Milojević ističe da to može da bude mala "šok terapija", ali da on ne može za kratko vreme mnogo da promeni.

- Ima prednost što je bio u sistemu Partizana, zna igrače, sarađivao je sa njima. Mene raduje što je atmosfera dobra, očekujemo pun stadion, a naš cilj se zna, da budemo prvi 26. maja. Idemo da pobedimo svaku utakmicu, poslednjih par godina smo malo "razmazili" javnost jer mnogo pobeđujemo, ali to je dobra navika i nadam se da ćemo je zadržati - zaključio je Milojević.

 

Ostavite komentar