Sport > Fudbal

U Partizanu BESNI: Piksi nije pozvao nijednog IGRAČA iz HUMSKE

S jedne strane sam iznenađen, s druge - i nisam. Ko razume, shvatiće, kaže Ivica Kralj

Izvor: K1info/Tanjug

08/03/2023 > 10:49

podeli vest:

U Partizanu BESNI: Piksi nije pozvao nijednog IGRAČA iz HUMSKE
Foto: Starsport


Sportski direktor fudbalskog kluba Partizan Ivica Kralj izjavio je danas da je nezadovoljan zato što na širem spisku Dragana Stojkovića Piksija nema nijednog igrača crno-belih, ali je dodao da selektoru Srbije želi uspeh u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo, koje će biti odigrano 2024. godine.

Stojković je juče objavio spisak od 36 igrača za kvalifikacije za EP. Fudbaleri Srbije se 24. marta sastaju sa Litvanijom u Beogradu, dok tri dana kasnije igraju protiv Crne Gore u Podgorici. Na spisku selektora Srbije nema nijednog fudbalera iz Partizana.

- Naravno da sam neprijatno iznenađen. Partizanovih igrača nije bilo ni u prethodnom periodu, kad smo imali dobre rezultate. Opet, s jedne strane sam iznenađen, s druge - i nisam. Ko razume, shvatiće. Ja sam od onih koji veruje u ove igrače, tako je bilo, sad je i biće. Uz sve to, želim sreću selektoru u narednim kvalifikacijama za EP - rekao je Kralj za "Sportski žurnal".

Foto: Starsport

 

Fudbalera Partizana nije bilo u nacionalnom timu Srbije na prijateljskom meču sa selekcijom SAD-a.

- Da ne ulazim u to... Nisu išli ni neki drugi, pa su tu! Dovoljno sam rekao... Ne bih da komentarišem druge - rekao je Kralj i ponovio da Partizan nije imao reprezentativce ni kada je klub iz Humske bio u formi.

 

Ostavite komentar