Sport > Fudbal

ZONA SUMRAKA u Partizanu: Gde je NESTAO Dijabate? Ni DULJAJ ne zna gde mu je FUDBALER

Reprezentativac Malija nije ni igrao za svoju reprezentaciju, a nije došao ni u Beograd

Izvor: K1info/kurir.rs

30/03/2023 > 16:16

podeli vest:

ZONA SUMRAKA u Partizanu: Gde je NESTAO Dijabate? Ni DULJAJ ne zna gde mu je FUDBALER
Foto: Starsport


Rano je za prvoaprilsku šalu, iako bi Partizan baš 1. aprila trebalo da odigra meč 28. kola Superlige protiv Vojvodine u Novom Sadu (20.00). Naime, dva dana pre početka tog duela u redovima crno-belih nije sve baš kako treba, a trener Igor Duljaj ne zna da li će moći da računa na sve prvotimce.

I ne, nije u pitanju zdravstveni bilten, pa da se kaže da je ekipa skroz spremna, ili da neće biti kompletna - ne, u pitanju je činjenica da se ne zna gde je Fuseni Dijabate?!

Duljaj, dakle, ima problema koji nemaju veze sa zdravljem igrača ili sam fudbalom uopšte - Dijabate se nije javio ljudima iz Partizana posle reprezentativne pauze, tokom koje je otputovao u Mali.

Dijabate je trebalo da igra za Mali protiv Gambije u dvomeču kvalifikacija za Kup afričkih nacija. Međutim, umesto debija, krilni fudbaler nije bio ni u protokolu. Posle toga nije se javio svom matičnom klubu. Koji je razlog za ovakvo ponašanje znaju samo čelnici Partizana i fudbaler iz Malija.

- Dijabate nije ovde. Ako me pitate gde je, za sada nemam nikakvu informaciju - kazao je trener Partizana Igor Duljaj.

Fuseni Dijabate i ranije je kasnio pri povratku u Beograd. Poslednji put na okupljanje pred početak zimkskih priprema. Nerviralo je to bivšeg trenera Gordana Petrića, ali se uvek trudio da mu progleda kroz prste.

Partizan je tokom reprezentativne pauze bio bez nekoliko igrača koji su igrali za svoje nacionalne timove. Bibars Natho se vratio iz selekcije Izraela, Igor Vujačić iz Crne Gore, Siniša Saničanin iz Bosne i Hercegovine, te Mihajlo Ilić i Samed Baždar iz mlade reprezentacije Srbije.

 

Ostavite komentar