U Nemačkoj PROTESTI protiv desničarskog ekstremizma! U Minhenu IZAŠLO više od 250.000 LJUDI, a skup prekinut zbog gužve
U subotu je više od 100.000 ljudi izašlo na ulice Nemačke, uključujući u Frankfurtu, Štutgartu i Hanoveru
21.01.2024
SvetMorate da IMATE baš PUNO NOVCA: Ovo je NAJSKUPLJI GRAD u Nemačkoj, a Srbi ga rado biraju
Odlučujući faktor su troškovi stanovanja, a u Minhenu su za 25,1 odsto skuplji od nemačkog proseka
29.10.2023
PutovanjaTINEJDŽER ubio DEČAKA (7) na PSIHIJATRIJI i napao radnika OBEZBEĐENJA: Nezapamćena tragedija u NEMAČKOJ
Bavarska Centralna kancelarija za borbu protiv ekstremizma i terorizma pri Javnom tužilaštvu u Minhenu je preuzela istragu
28.10.2023
SvetSudarila se 2 vagona na ROLERKOSTERU na OKTOBERFESTU: POVREĐENO 8 OSOBA
Paklena munja je najveći svetski putujući rolerkoster u zatvorenom prostoru
17.09.2023
SvetPIVOPIJE okupirale Minhen - naravno, jer počeo je 188. OKTOBERFEST
Posetioci obučeni u tradicionalne kožne pantalone i dirndl haljine pohrlili su u više desetina šatora iščekujući da popiju kriglu piva
16.09.2023
SvetHoćete da se OPUSTITE uz KRIGLU piva na Oktoberfestu, e pa moraćete da ODREŠITE KESU, a tek kad vidite CENU VODE...
Oktoberfest 2023. se održava od 16. septembra
25.06.2023
ČuvarkućaVučić otkrio: SRBIJI OŠTRO ZAMERENO zbog neuvođenja sankcija Rusiji
Ptredsednik rekao da njegov razgovor sa visokim predstavnikom EU za spoljnu politiku i bezbednost Žozepom Boreljom nije bio lak
18.02.2023
PolitikaVučić ZAUZET u Minhenu: PREDSEDNIK Srbije sa Makronom, Šolcom, Blinkenom, Boreljom...
Najavljene su i dobre vesti koje se tiču Kosova i Metohije
17.02.2023
PolitikaPLANULI ARANŽMANI za NG: Doček u BUDIMPEŠTI 35 evra, u MINHENU 159, a EGIPAT jeftiniji i do 50 ODSTO
Bilo da najluđu noć provedete u nekoj evropskoj metropoli ili na obali mora, cene su dosta povoljnije nego što su bile do pre mesec dana
25.12.2022
SrbijaBosanac OSUĐEN na DOŽIVOTNU robiju zbog UBISTVA srpske penzionerke
Milan R. (53) je osuđen u Nemačkoj zbog toga što je 2020. godine ubio Miru Kostov (67) u Minhenu
20.11.2022
SvetKriza UDARILA i na OKTOBERFEST, dirnuli u SVETINJU - manje PIVA u KRIGLAMA, a cene VIŠE
Rast cena ugostitelje tera da nude manje porcije i izbace pojedina jela iz menija loš trend nije zaobišao ni najpoznatiji festival piva
21.10.2022
ČuvarkućaDobro pazite S KAKVIM AUTOMOBILOM idete za Minhen - sledeće godine rampa za stare dizelaše
Ukoliko se situacija sa zagađenjem ne normalizuje slede nove mere
15.10.2022
Green WorldSvi bi da GLEDAJU TOMA BREJDIJA: Za 55 minuta planule karte za NFL meč u Minhenu
Utakmica između Bakanirsa i Sihoksa odigraće se u Nemačkoj, a predstavnici tiketmastera kažu da je interesovanje nezapamćeno
25.09.2022
Ostali sportoviNa OKTOBERFESU nema krize - posle DVE godine PAUZE otvoren najveći FESTIVAL PIVA
Uprkos strahu od pandemije, ratu u Ukrajini, inflaciji i niskim temperaturama i ovo otvaranje Oktoberfesta je prošlo uz velike gužve
17.09.2022
SvetNaša ZLATNA Angelina uzela BRONZU - sa samo 17 godina treća u Evropi u skoku uvis
Srpska atletičarka Angelina Topić takmiči se u finalu Evropskog prvenstva u Minhenu u skoku uvis
21.08.2022
Ostali sportoviSrpski četverac osmi, Zdelar šesti na EP u Minhenu
Srpski četverac bio sporiji za tek tri sekunde od Nemaca
20.08.2022
Ostali sportoviIVANA VULETA posle zlata u Minhenu: Uživala sam, VRATILA SAM SE IZVORNOJ SEBI
Mislim da mi je ovo jedna od najjačih serija, rekla je posle istorijskog uspeha naša znatna skakačica udalj
19.08.2022
Ostali sportoviVilagoš po ulasku u finale - imala sam veliku tremu, ali prvi cilj je ispunjen
Mlada srpska atletičarka se plasirala među najbolje na šampionatu u Minhenu
18.08.2022
Ostali sportoviMože li Srbija do DVE MEDALJE u istoj disciplini? Ivana i Milica U FINALU Evropkog prvenstva u skoku udalj
Sjajan uspeh naših atletičarki, Ivana Vuleta i Milica Gardašević boriće se za medalju u finalu
16.08.2022
Ostali sportovi