Vesti > Svet

HOROR U AVIONU ZA MINHEN! Čovek PREMINUO tokom leta, iskašljao NA LITRE KRVI

Kako su rekli, njemu je krv išla i na usta i na nos, a poprskani su čak i zidovi aviona

Izvor: K1info

Autor: Kristina Jokić

12/02/2024 > 09:47

podeli vest:

HOROR U AVIONU ZA MINHEN! Čovek PREMINUO tokom leta, iskašljao NA LITRE KRVI
Foto: Freepik.com


Muškarac je preminuo u avionu na letu iz Bangkoka za Minhen nakon što mu se naglo pogoršalo stanje nedugo nakon poletanja pa je, prema izjavama putnika, počeo da iskašljava krv.

Svedoci tvrde da je nemački državljanin izgledao bolesno još kad se sa suprugom ukrcao u avion.

Jako se znojio i izgledalo je da ima problema sa disanjem, ali njegova supruga je uveravala posadu da je spreman za let i da je samo umoran, jer je morao da trči da stigne na vreme, piše "Skaj Njuz".

Putnik iz aviona Martin Misfelder rekao je da se čovekovo stanje naglo pogoršalo ubrzo nakon što su poleteli, te da je počeo da pljuje krv u kesu. Ubrzo nakon toga, tvrdi, počela je da mu curi krv iz usta i nosa.

- Bio je to apsolutni horor, svi su vrištali - ispričao je.

Pokušali su da ga reanimiraju, ali bezuspešno. Pojedini kažu i da su zidovi aviona bili isprskani krvlju. Kažu da je nesrećni čovek iskašljao "na litre krvi" i da su zidovi aviona bili isprskani krvlju.

Putnik iz aviona je rekao da je nastao "haos" kada je avion sletio. Najgore je, kaže, bilo videti suprugu preminulog čoveka kako prolazi carinu i rešava sve formalnosti.

Iz kompanije "Lufthanza" su poručili da su svi putnici premešteni na alternativne letove za put kući.

- Iako su posada i lekar u avionu odmah preduzeli sve mere prve pomoći, putnik je preminuo tokom leta. Naše su misli sa njegovom porodicom. Takođe žalimo zbog neugodnosti koje su putnici ovog leta doživeli - dodao je portparol kompanije.

 

Ostavite komentar