LEPE VESTI: Golman Zvezde postao otac, supruga podelila slike na Instagramu
Lepe vesti za golmana Crvena zvezde.
10.01.2025
Time OutGLAZER SE BAŠ OBRUKAO: Napravio veliku grešku i PRIMIO NEVEROVATAN GOL! (VIDEO)
Čuvar mreže Crvene zvezde se bacio i loše procenio loptu
10.10.2024
FudbalGlazer OTPUTOVAO u IZRAEL: Neće braniti za Zvezdu, a možda ode na tzv. Kosovo
Za sada nije poznato da li će golman crvemo-belih braniti za Izrael u Prištini
09.11.2023
FudbalZVEZDA ne pušta Glazera u PRIŠTINU
Izraelac dana ranije ima utakmicu protiv pančevačkog Železničara u 15. kolu Superlige
01.11.2023
FudbalRODRI OTKRIO: Na poluvremenu smo SKAUTIRALI GLAZERA, naš rezervni golman mi je rekao KAKO DA MU DAMO GOL
Stefan Ortega Moreno mi je na poluvremenu rekao da njihov golman više obraća pažnju na visoke lopte u vazduhu, a ne kada ide dole nisko
20.09.2023
FudbalREKORDER, JUNAK I TRAGIČAR. Glazer kaže da nije brojao odbrane, ali UTUČEN ZBOG GREŠKE koju je napravio
Čuvar mreže Crvene zvezde postao je golman sa najviše odbrana na jednom meču u elitnom evropskom takmičenju - imao ih je čak 13
20.09.2023
FudbalBORILI SMO SE SUPER: Dragović dao NAJISKRENIJI odgovor o borbi sa ŠAMPIONOM EVROPE
Dali smo sve od sebe, hteli smo da igramo dobru odbranu i da idemo u kontranapad. Dali smo gol
20.09.2023
FudbalNovi GOLMANSKI HEROJ Zvezde pred PRVO GOSTOVANJE u sezoni: Siguran sam u podršku navijača, BIĆEMO MOĆAN TIM
Omri Glazer siguran je da će crveno-beli imati veliku podršku sa tribina i u Lučanima, gde igraju protiv Mladosti
09.08.2023
FudbalNovi golman Zvezde "kupio" SVE NEVERNE TOME: Borjanu čast i čest, ali GLAZER JE "JEDINICA" za budućnost
Bilo je "čupavo" kad je Bahar "oterao" Borjana, ali navijači Zvezde su se sinoć uverili da nije pogrešio što je doveo zemljaka
27.07.2023
FudbalJedva čekam da OSETIM ATMOSFERU koju prave NAVIJAČI ZVEZDE: Glazer uzbuđen zbog MEČA SA FJORENTINOM
Svestan je Glazer da je Zvezdina publika uvek 12. igrač i zbog toga veruje da će ih u svakom meču bodriti
19.07.2023
FudbalZVEZDA ima novog GOLMANA: Predstavljen Omri GLAZER
Izraelski golman će nositi dres sa brojem 18
22.06.2023
Fudbal