Sport > Fudbal

BORILI SMO SE SUPER: Dragović dao NAJISKRENIJI odgovor o borbi sa ŠAMPIONOM EVROPE

Dali smo sve od sebe, hteli smo da igramo dobru odbranu i da idemo u kontranapad. Dali smo gol

Izvor: K1info/telegraf.rs

19/09/2023 > 23:24

podeli vest:

BORILI SMO SE SUPER: Dragović dao NAJISKRENIJI odgovor o borbi sa ŠAMPIONOM EVROPE
Foto: Tanjug/AP Photo/Dave Thompson


Fudbaleri Crvene zvezde poraženi su sa 3:1 od Mančester sitija u meču prvog kola Lige šampiona na Etihadu. Posle meča, tener crveno-belih Barak Bahar je istakao da je njegov tim dao sve od sebe.

- Naravno, nikada ne volim da gubim, ali igrali smo protiv veoma dobrog tima. Dali smo sve od sebe, hteli smo da igramo dobru odbranu i da idemo u kontranapad. Dali smo gol. Ali smo potom primili rano sledeći i bilo je teško da održimo tempo. Nemamo ovakav tempo u našoj ligi. Sada se okrećemo sledećoj utakmici - istakao je on i dodao:

Foto: Tanjug/AP Photo

 

- Pričam o derbiju. Jang Bojs je daleko, izgubili smo dva meča u ligi. To je naš meč da se vratimo u ligu i moramo da pobedimo.

A na pitanje šta su on i trener domaćih Pep Gvardiola pričali posle utakmice, rekao je da ga je španski stručnjak pozvao na vino.

Defanzivac crveno-belih, Aleksandar Dragović kaže da je generalno zadovoljan kako se njegov tim borio.

- Mislim, da se ne lažemo, Siti je zasluženo pobedio, ali borili smo se super. Sa nekom srećom, da nismo rano primili gol u drugom poluvremenu, verovatno bismo duže i vodili. Tako je, kako je. Bravo za momke koji su počeli, koji su ušli, koji su bili na klupi i dali nam motivaciju. Tako treba da izgleda jedna ekipa. Sada se spremamo za dalje.

Foto: Tanjug/AP Photo/Dave Thompson

 

A kako je to igrati protiv aktuelnog šampiona na njegovom stadionu?

- Lepo je i nelepo. Lepo da se uči, oni imaju najbolju ekipu i trenera, ali nije lepo da se trči iza lopte 90 minuta. Nije to lako. Mi smo se borili cele godine da igramo protiv najboljih. Sada smo naučili i lepo se spremili za derbi.

O meču sa Jang Bojsima...

- Pa to će biti finale. Svaka utakmica je za nas finale sada. I oni i mi smo izgubili. Hvala Bogu, igramo na Marakani, pred našim navijačima.

Ostavite komentar