Sport > Fudbal

Glazer OTPUTOVAO u IZRAEL: Neće braniti za Zvezdu, a možda ode na tzv. Kosovo

Za sada nije poznato da li će golman crvemo-belih braniti za Izrael u Prištini

Izvor: K1info/mondo.rs

09/11/2023 > 13:52

podeli vest:

Glazer OTPUTOVAO u IZRAEL: Neće braniti za Zvezdu, a možda ode na tzv. Kosovo
Foto: Starsport


Fudbalski klub Crvena zvezda ima utakmicu protiv Železničara iz Pančeva u poslednjoj rundi Superlige pred novembarsku pauzu za mečeve reprezentacije, a po svemu sudeći na tom susretu će braniti Zoran Popović.

Standardni čuvar mreže Omri Glazer otputovao je u Izrael i priključio se nacionalnom timu svoje zemlje, kojeg u novembru čekaju čak četiri utakmice.

Zbog rata koji se vodi između Izraela i Palestine Glazerova reprezentacija nije odigrala mečeve koji su zakazani za novembar, pa će u narednim danima na programu biti i ti susreti. Izraelci imaju veoma gust raspored, pošto treba da odigraju četiri izuzetno bitna meča u samo devet dana, a dva puta moraju da gostuju!

Obaveze fudbalske reprezentacije Izraela počinju 12. novembra gostovanjem u Prištini, gde treba da igraju protiv tzv. Kosova, a zatim 15. i 18. novembra u mađarskom Felčutu dočekuju Švajcarsku odnosno Rumuniju. Poslednji meč u novembru odigraće na gostovanju Andori, a ukoliko pre toga budu beležili dobre rezultate ta utakmica mogla bi da bude presudna za odlazak na Evropsko prvenstvo.

 

Za sada nije poznato da li će Omri Glazer braniti za svoju reprezentaciju u Prištini, protiv reprezentacije tzv. Kosova.

Crvena zvezda je mogla da zabrani odlazak svom čuvaru mreže jer se ova utakmica ne igra u ranije planiranim FIFA terminima, a postoji mogućnost da zbog toga, kao i poštovanja prema klubu u kojem je poslednjih nekoliko meseci Glazer ne bude među stativama protiv ekipe južne srpske pokrajine.

Ostavite komentar