Sport > Fudbal

REKORDER, JUNAK I TRAGIČAR. Glazer kaže da nije brojao odbrane, ali UTUČEN ZBOG GREŠKE koju je napravio

Čuvar mreže Crvene zvezde postao je golman sa najviše odbrana na jednom meču u elitnom evropskom takmičenju - imao ih je čak 13

Izvor: K1info

20/09/2023 > 07:20

podeli vest:

REKORDER, JUNAK I TRAGIČAR. Glazer kaže da nije brojao odbrane, ali UTUČEN ZBOG GREŠKE koju je napravio
Foto: Tanjug/AP Photo/Dave Thompson


Omri Glazer novi je rekorder Lige šampiona! Čuvar mreže Crvene zvezde postao je golman sa najviše odbrana na jednom meču u elitnom evropskom takmičenju, imao ih je čak 13 u meču protiv Mančester sitija.

Do sada je taj rekord držao Fernando Muslera, koji je u meču između Real Madrida i Galatasaraja imao 12 odbrana.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sportal.rs (@sportal_srbija)

Ne znam koliko sam odbrana imao. Razočaran sam zbog drugog gola, morao sam da reagujem bolje, dok sam sa druge strane srećan zbog velikog broja odbrana, rekao je golman Zvezde Omri Glazer.

Izraelac je u porazu od Mančester Sitija na startu Lige šampiona (3:1) postavio rekord elitnog takmičenja, ali je sve "pokvario" kardinalnom greškom za drugi gol aktuelnog prvaka Evrope.

- Igrali smo protiv neverovatne ekipe, koja stvara mnogo šansi. Dali smo i više od 100 posto, a možda smo mogli i do boljeg rezultata - istakao je Glazer.

- Naš prvi cilj bio je da pokažemo dobru reakciju posle poraza u prvenstvu od Čukaričkog - dodao je Glazer.

- Bili smo svesni da je Mančester Siti neverovatno kvalitetna ekipa, ali smo srećni što na ovom nivou možemo da pokažemo da imamo kvalitet. Želimo da beležimo dobre rezultate u grupi. Ovoga puta smo uspeli da zaustavimo Halanda, ali ćemo morati da zaustavimo i ostale -  zaključio je Glazer.

Ostavite komentar