Hovenijer ponovio poziv Prištini da odlože odluku o zabrani dinara
Trebalo bi omogućiti Srbiji da isplaćuje penzije i pruža zdravstvenu i drugu pomoć, dodao je
15.02.2024
PolitikaHovenijer o sankcionisanju Krasnićija: Ozbiljno shvatamo PITANJA KORUPCIJE
Krasnićiju je zabranjen ulazak u SAD zbog mita i zloupotrebe položaja
03.11.2023
PolitikaI Amerika i Evropa UGLAS VIČU: Napredak u vezi sa formiranjem ZSO obaveza Prištine! Ali KURTI NE HAJE
Američki ambasador u Prištini Džefri Hovenijer još jednom pozvao Prištinu da poštuje Briselski sporazum
19.10.2023
SrbijaAMERIČKI AMBASADOR u Prištini: SAD će povući poteze kada se utvrdi ODGOVORNOST ZA BANJSKU
Džefri Hovenijer stanje na severu KiM nakon događaja u Banjskoj ocenio je kao ''krhko''.
13.10.2023
SrbijaZAPAD se sve nešto čudi zbog BOMBI bačenih na KOSOVSKE SRBE, a Priština tera po STAROM
Osuđujemo akte nasilja i pozivamo nadležne da sprovedu detaljnu istragu, napisao je Hevenijer na društvenoj mreži X
22.09.2023
PolitikaPriština da krene sa FORMIRANJEM ZSO, ili će snositi posledice
Priština je ta koja je odbila kompromisni put u Briselu, kazao je Hovenijer
21.09.2023
PolitikaPetković Hovenijeru: Znamo gde su GRANICE na KiM, one su u SKLADU sa POVELJOM UN
Petković je naglasio da je Srpska lista izbor i glas srpskog naroda koja brani nacionalne interese svog naroda na KiM, a ne stranih ambasada
02.08.2023
PolitikaPrištini po ko zna koji put stižu PORUKE sa ZAPADA: Deeskalirajte situaciju na severu KIM, sprovedite DOGOVORENO...
Za Kosovo je važno da se hitno radi na pregovorima sa lokalnim Srbima kako bi oni bili deo procesa - rekao je Hovenijer
01.08.2023
PolitikaKurti "OPALIO ŠAMAR" ambasadoru SAD: Ljudi su GLASALI za mene, nije me POSTAVIO Hovenijer
Amerikanci su već sankcionisali Kosmet neučešćem u vojnim vežbama, videćemo šta će biti posle nove izjave njihovog omiljenog teroriste
02.06.2023
SrbijaTakozvani predsednik OPŠTINE ZUBIN POTOK: Obavljao sam dužnost u selu Čabra, TAKO SU MI REKLI AMERIKANCI
Zećiri je rekao da je poslušao preporuke ambasadora SAD u Prištini Džefrija Hovenijera
31.05.2023
SrbijaAMERIKANCI digli glas PROTIV KURTIJA: Odmah da se prekine sa NASILJEM!
Terorističke formacije koje sebe nazivaju kosovska policija počele sa upadima u zgrade opština u srpskim sredinama
26.05.2023
SrbijaAmbsada SAD: Kurti i Osmani potvrdili UČEŠĆE u raspravi o FORMIRANJU ZSO
Diskusija je, na inicijativu ambasadora SAD u Prištini Džefrija Hovenijera, zakazana za sutra
30.01.2023
SrbijaŠta je sa AMERIKANCIMA? Zajednica srpskih opština nema ALTERNATIVU
Zašto su predstavnici SAD stali na stranu međunarodnog prava, pravde i morala, to ćemo tek da vidimo
30.12.2022
PolitikaPriština HITNO da POČNE PREGOVORE o ZSO i ODLOŽI PREREGISTRACIJU
Vašington u bliskoj komunikaciji s prištinskom vladom, ali Priština najverovatnije nije preduzela mere koje su od nje tražili
09.11.2022
Politika