PROJA SA AJVAROM Jednostavan recept za savršeno domaćinsko jelo
Ovo je idealan recept za slavu, porodične obroke ili kao zdrava užina tokom dana
26.12.2024
Posna jelaIDEALNI PREDLOG ZA MEZE: Kako pripremiti ukusan posni rolat sa ajvarom i spanaćem
Jednostavan recept za rolat ne zahteva puno vremena, a rezultat je predivno dekorativan i ukusan
06.11.2024
GurmanlookOPREZ! Ako ste kupili AJVAR "BAKINA TAJNA" odmah ga BACITE, nije za JELO!
Atlantic Brands hitno je upozorio kupce da radi opoziv za sledeće proizvode
18.10.2024
SrbijaOVO je TRIK pomoću kog možete OLJUŠTITI PARADAJZ za ZIMNICU! Nikad brže neće biti spreman za kuvanje
Kada se priprema sok od paradajza potrebno je oljuštiti ga, što domaćicama zpravo oduzima i najviše vremena kada je priprema zimnicu pitanju
15.09.2024
GurmanlookOvo je recept za MOĆAN MAKEDONSKI AJVAR: Ukus je neverovatan, a pravi se na JEDNOSTAVAN NAČIN
Ajvar je specijalitet, posebno se cene recepti sa juga Srbije, pa kao što je leskovački dobio svoje zasluženo priznanje
14.09.2024
GurmanlookSlavica Rokvić podelila RECEPT svoje majke za NAJUKUSNIJI DOMAĆI PINĐUR: Tajna ukusa je u jednoj namirnici
"Gotov pinđur, Smederevac, najlepši ukusi na ovom šporetu, a recept za pinđur moje majke Milke za mene najpši"
10.09.2024
GurmanlookCena tegle AJVARA u ITALIJI je samo 2 evra: Srbi tvrde da to nije "PRAVI", evo u čemu je caka
Evo kako da prepozbate pravi domaći ajvar
07.12.2023
ČuvarkućaJelena PRAVI AJVAR i ništa ne baca: Od ostataka PEČENE PAPRIKE pravi sapune i maske za LICE, pa zarađuje i van sezone
Kada je ostala bez posla pre dve i po godine morala je da krene da zarađuje za život i tada je otvorila zanatsku radionicu
19.10.2023
ČuvarkućaNAJBOLJI AJVAR pravi se u - DIMITROVGRADU: Završena 10. sezona karavana IZAĐI MI NA TEGLU
Kraljica ajvara za 2023. je Aleksandra Krumov, kapiten ekipe "Domaćice iz Caribroda"
08.10.2023
ReportažaVeliko finale karavana “IZAĐI MI NA TEGLU”: NAJBOLJI MAJSTORI AJVARA iz cele Srbije 7. oktobra na Adi Ciganliji
Karavan je tokom mesec i po dana obišao 15 gradova od severa do juga Srbije, a u takmičenju je učestvovalo više od 150 ekipa
05.10.2023
SrbijaUkoliko ste SANJALI AJVAR, evo šta TO ZNAČI. Verujte, spisak je poduži
Ko bi rekao da naša omiljena zimnica ima toliko značenja kada nam se u snu javi
01.10.2023
MozaikDaliborka ove jeseni POKLANJA PAPRIKU za ajvar: Cilj joj je da bar NEKOLIKO porodica spremi jeftinije ZIMNICU
Njena porodica do sada je poklonila više od 500 kilograma paprike
23.09.2023
ČuvarkućaDA IMAM SINA, dala bih mu ime AJVAR: TikTokerka nasmejala Balkan IMENIMA za DECU, a na listi se našli i - ĆEVAPI
Mnogi su se složili da je ovo ime pobedničko, a bilo je i onih koji su joj davali predloge za imena Pašteta, Ćevapi i Majonez
16.09.2023
(Ne)potrebno znanjeNIJE SVEJEDNO: Evo kako da IZABERETE najbolju PAPRIKU za zimnicu?
Možete da imate savršen recept, ali ako je paprika loša - ništa od ajvara
04.09.2023
MozaikNi visoke CENE ih nisu pokolebale: Kvalitet domaćeg i kupovnog AJVARA se ne može POREDITI
Podeljena su mišljenja domaćica da li je povoljnije da same prave ajvar ili kupe gotov, ali se sve slažu da je kvalitet domaćeg najbolji
27.08.2023
ČuvarkućaA za NAJBOLJEG majstora AJVARA - SMEDEREVAC: Počinje NAJVEĆI gastronomski KARAVAN na Balkanu "IZAĐI MI NA TEGLU"
Manifestacija počinje u Nišavskom okrugu, a 26. avgusta u opštini Merošina će da bude održano prvo kvalifikaciono takmičenje
25.08.2023
SrbijaKakva dijeta - AJVAR dijeta: Omiljeni namaz PROVERENO POMAŽE da se oslobodite kilograma
Ovaj najomiljeniji domaći namaz ili salata, neizostavni je deo jesenje i zimske trpeze
13.02.2023
MozaikAJVAR, JABUKE I KIFLICE- Vučić objavio pobedničku fotografiju konkursa NAŠA NAJLEPŠA SRBIJA za ovu nedelju
Pobednička fotografija je delo autorke Anđele Stanković
26.11.2022
SrbijaZIMNICE KOJE SE REĐE PRAVE: Ajvar od zelenog paradajza
Za promenu - omiljena srpska zimnica, ali od zelenog paradajza
14.10.2022
Gurmanlook