Sport > Fudbal

Ode DVA MILIONA EVRA kao od šale: MODRIĆ kupio iste POKLONE saigračima i članovima tima

Pred utakmicu sa Argentinom Danac ispričao kako se kapiten Hrvatske poneo kad je postao najbolji na svetu

Izvor: K1info/blic.rs

13/12/2022 > 15:50

podeli vest:

Ode DVA MILIONA EVRA kao od šale: MODRIĆ kupio iste POKLONE saigračima i članovima tima
Foto: Tanjug/AP Photo/Frank Augstein


Hrvati se večeras od 20 sati sastaju sa Agentincima u polufinalu Mundijala u Kataru, a pred ovaj okršaj govorio je saradnik kapitena hrvatske reprezentacije.

Saradnik Luke Modrića od 2018. godine i stručnjak za brendiranje Sajmon Bastijansen otkrio je da se sa fudbalerom Reala sreo u Zagrebu, posle Svetskog prvenstva u Rusiji. 

- Upravo je osvojio Zlatnu loptu, iste godine osvojio je Ligu šampiona i bio srebrni na Svetskom prvenstvu i postao najbolji igrač turnira, ali kada sam ga upoznao, shvatio sam da je on najpristojnija sportska zvezda koju sam ikada upoznao. A upoznao sam mnogo njih - rekao je Bastijansen danskim medijima. 

Bastijansen je tom prilikom Modriću doneo na poklon sat Brejtling, koji je želeo da radi sa tada najboljim fudbalerom sveta. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Luka Modric (@lukamodric10)

- Seli smo da popijemo piće, a on je pogledao na svoj sat. U stvari, i ja sam zurio u njega i rekao sam mu da nosi veoma lep sat. On mi se ljubazno zahvalio i onda je, izgleda, dobio ideju - rekao je Bastijansen. 

Modrić je tada na svojoj ruci nosio Dejton Roleks od crvenog zlata vredan 40.000 evra.

- To je poseban sat - rekao je tada Luka.

- Kaže mi da se tim satom počastio nakon što je osvojio Zlatnu loptu, ali dodaje da je kupio ukupno 25 satova za svoje saigrače iz Real Madrid i još 25 za saigrače iz reprezentacije. Ali poklone nisu dobijali samo njegovi saigrači, kupovao ih je za vozače autobusa, lekare, fizioterapeute i asistente - otkrio je stručnjak za brendiranje detalje razgovora sa hrvatskim kapitenom. 

Kako se iz priče može zaključiti, Modrić je za svoje najbliže saradnike iz reprezentacije i kluba potrošio dva miliona evra na satove, preneo je hrvatski Index.

 

 

 

Ostavite komentar