Sport > Time Out

ČAROBAN odgovor BORJANA Hrvatima: LJUBAVLJU protiv ustaških UVREDA

Izvor: K1info

12/12/2022 > 19:21

podeli vest:

ČAROBAN odgovor BORJANA Hrvatima: LJUBAVLJU protiv ustaških UVREDA
Foto: Tanjug/AP


Fudbaleri Kanade završili su takmičenje na Svetskom prvenstvu u Kataru kad i Orlovi - posle takmičenja po grupama, pa su se zatim razbežali kojekude po svetu.

Njihov golman, ujedno i čuvar mreže naše Crvene zvezde Milan Borjan, otišao je sa porodicom na Maldive, odakle je na čaroban način odgovorio vandalima iz Hrvatske, koji su vređali i njega lično i njegovu suprugu Snežanu u meču Kanade i "kockastih" u grupi F na Mundijalu.

Borjan je na svom Instagram nalogu objavio fotografiju na kojoj on, u vodi do struka, na ramenima drži Snežanu, dok se oboje smeju, uz sjajnu poruku:

- Na našem traktoru piše ljubav - napisao je Borjan uz smajli koji plače od smeha i emotikone traktora i srca.

Da podsetimo, ustaški orijentisani navijači Hrvatske su nosili zastavu najpoznatijeg svetskog proizvođača traktora John Deere, na kojoj su napisali crnom bojom "Knin, 95", a zatim u natpisu na zastavi: "Ništa ne trči kao jelen" precrtali reč "jelen" i upisali "Borjan", jasno aludirajući na kolone Srba na traktorima koji su bežali iz Hrvatske te 1995. godine.

Posle takvih ispada morala je da reaguje i svetska krovna kuća fudbala - FIFA je kaznila Fudbalski savez Hrvatske sa 50.000 švajcarskih franaka.

 

Ostavite komentar