Sport > Time Out

Brazilci, ko vas ŠIŠA, pukli ste jer ste se ŠATIRALI: Rade Bogdanović otkrio ZAŠTO SU HRVATI POBEDILI

Bivši fudbaler ne prestaje da izaziva pažnju svojim izjavama, a sada su se na meti našli fudbaleri brazilske reprezentacije

Izvor: K1info/nova.rs

10/12/2022 > 14:55

podeli vest:

Brazilci, ko vas ŠIŠA, pukli ste jer ste se ŠATIRALI: Rade Bogdanović otkrio ZAŠTO SU HRVATI POBEDILI
Foto: YouTube screenshot


Rade Bogdanović, bivši srpski fudbaler, a sad komentaror RTS-a, ponovo je privukao pažnju svojim komentarima mečeva sa Mundijala u Kataru.

Ovoga puta na tapetu se našao četvrtfinalni duel između Hrvatske i Brazila, koji su „vatreni“ rešili u svoju korist nakon boljeg izvođenja penala.

Bogdanović je najpre koštro kritikovao Rišarlisona, koji je Sbriji dao dva gola, ali nakon toga nije odigrao nijednu blistavu partiju.

- Brazil je otputovao, jer smo mi ovog Risarlisona, zabio nam gol, mi ga digli u nebesa. To je najgori centarfor koji je igrao do 1994. godine. Posle Bebete, Romarija, Ronalda, Rivalda, svih tih aždaja, on nam igra fudbal. Ma idi, molim te - rekao je Bogdanović.

Potom je izneo zanimljivu teoriju.

- Znaš što je Brazil izgubio? Brazil je izgubio zato što je na autobusu hrvatske reprezentacije pisalo porodica, a oni (Brazilci prim. aut) su pre tri dana šatirali kose. Pogledaj na šta liče, onaj Rišarlison, Nejmar. Oni su se bavili frizurama - rekao je Bogdanović.

 

 

 

Ostavite komentar