Sport > Fudbal

OLAKŠANJE za Srbiju: KOSTIĆ SE OPORAVIO i biće u startnih 11 za Kamerun

Naredni duel u Kataru Orlovi igraju u ponedeljak od 11.00 časova

Izvor: K1info/telegraf.rs

26/11/2022 > 22:36

podeli vest:

OLAKŠANJE za Srbiju: KOSTIĆ SE OPORAVIO i biće u startnih 11 za Kamerun
Foto: Starsport


Prema poslednjim informacijama iz Katara, reprezentacija Srbije biće "ojačana" za meč sa Kamerunom, u ponedeljak 28. novembra (11.00), s ozbirom na to da se, kako pišu beogradski mediji, od povrede oporavio Filip Kostić.

Kako navodi Telegraf, Kostić se u potpunosti oporavio i naći će se u startnoj postavi Srbije za meč protiv ove afričke selekcije.

Kao što je poznato, Filip je propustio meč sa Brazilcima na otvaranju jer je bio rovit i nije mogao da pomogne saigračima. Njegovo odsustvo se definitivno osetilo, a nadamo se da će nas protiv Kamerunaca pogurati ka trijumfu.

Mučio je muku Kostić i pre samog Mundijala, što je bila glavobolja za Dragana Stojkovića Piksija, ali je dobro što je uspeo na vreme da se oporavi, baš kao i Aleksandar Mitrović, za najvažnije susrete u grupi, koji će presuditi da li ćemo se plasirati u osminu finala.

Šta rade Vlahović i Sergej?

Mediji navode i da su pod znakom pitanja Dušan Vlahović i Sergej Milinković Savić - da je prvi, navodno, opet osetio bol u primicaču, dok je drugi u problemu zbog udarca koji je dobio na meču protiv Brazila. Kaže se, međutim, da su Vlahović i Sergej trenirali pod terapijom i da su u subotu odradili ceo trening. 

Da podsetimo, Orlovi će u grupi G na Mundijalu igrati još dve meča - protiv Kameruna (28. novembar, 11.00 časova) i Švajcarske (2. decembar, 20.00 časova).

Standings provided by Sofascore
 

 

Ostavite komentar