Sport > Fudbal

Imamo i NAJGOREG ORLA na Mundijalu: Gazeta izabrala KATASTROFALNIH 11

Italijani posle prvog kola na Svetskom prvenstvu izabrali najlošije - može im se, jer dokon pop i jariće krsti kad ga nema u Kataru

Izvor: K1info

25/11/2022 > 16:50

podeli vest:

Imamo i NAJGOREG ORLA na Mundijalu: Gazeta izabrala KATASTROFALNIH 11
Foto: Tanjug/AP


Znate li ono kad nemate pametnija posla, pa možete da pričate šta vam je volja, kritikujete druge, izmišljate rupu na saksiji - ukratko, da budete kao što su sada Italijani? Ako i ne znate, biće vam jasnije - iz zemlje čija tužna reprezentacija i ne igra na Mundijalu, stigao je izbor najgorih 11 igrača posle prvog kola Svetskog prvenstva.

I umesto da tu van konkurencije uvek budu, dok traje takmičenje u Kataru, fudbaleri italijanske reprezentacije, oni su odabrali nekih drugih 11, među njima i našeg Sergeja Milinkovića Savića.

Ali, dokon pop i jariće krsti, pa su Italijani imali vremena da sastave ekipu u kojoj je najviše igrača Nemačke i Argentine, koji zajedno čine pola tima, a u najgorih 11 uvrstili su i reprezentativca Srbije Sergeja Milinkovića Savića, ocenivši njegovu igru kao katastrofalnu.

- Jedno vreme je u dresu Lacija pružao partije ispod svog nivoa. Pravdali su ga i govorili da je glavom već na Mundijalu u Kataru, ali umesto toga videli smo lošu kopiju onog dobro poznatog igrača. Praktično nije ostavio ni traga na terenu - piše Gazeta za Sergeja.

Pored Sergeja, u ovom timu su: Kejlor Navas, Natenijel Etkinson, Kristijan Romero, Niko Šloterbek, Anhel di Marija, Leon Gorecka, Papu Gomes, Robert Levandovski, Luis Suares, Tomas Miler.

 

Ostavite komentar