Sport > Fudbal

STEVAN DIKA STOJANOVIĆ iz Katara za K1: Za Srbiju SVETSKO PRVENSTVO POČINJE U PONEDELJAK

Izvor: K1info

25/11/2022 > 15:02

podeli vest:

STEVAN DIKA STOJANOVIĆ iz Katara za K1: Za Srbiju SVETSKO PRVENSTVO POČINJE U PONEDELJAK
Foto: Starsport


Reprezentativci Srbije poraženi su od Brazila rezultatom 2:0 u prvom kolu Svetskog prvenstva u Kataru. 

Tim povodom direktor reprezentacije Srbije Stevan Dika Stojanović uključio se u program emisije "Kec na jedanaest" na K1 televiziji.

- Momci su okej posle poraza. Izgubili smo utakmicu, ali smo poraženi od protivnika koji je dokazao da je među najboljima na svetu – rekao je Stojanović za "Kec na jedanaest".

Dika je otkrio šta je bio problem i zašto ekipa u drugom poluvremenu nije ličila na onu u prvom.

- Pre nego što smo došli, igračima smo govorili da treba da respektujemo protivnike, ali ne treba da potcenimo sebe. Čini se da smo u drugom poluvremenu previše respektovali protivnika i da je došlo do pada igre i na psihološkom planu. Desilo se to što se desilo. Videli smo da je reprezentacija Brazila mnogo jak protivnik i da treba da mislimo na sledeće utakmice - rekao je Dika za K1 televiziju.

Legendarni golman Crvene zvezde sa kojom je osvojio titulu prvaka Evrope rekao je da veruje u momke Dragana Stojkovića Piksija.

- Imamo šansu. Ni Kamerun ni Švajcarska ne mogu bolje da igraju od nas. Možemo da se plasiramo u drugu rundu. Siguran sam da će se ekipa povratiti. Svetsko prvenstvo za nas počinje od ponedeljka. 

Stojanović je prokomentarisao i igru sinoć maestralnog golmana Vanje Milinkovića-Savića.

- Juče je bila njegova utakmica života. Odradio je utakmicu na vrhunskom nivou i zaslužio je mesto na golu reprezentacija Srbije - nahvalio je Dika golmana Torina.

 

 

 

Ostavite komentar