Sport > Fudbal

Besni TIJAGO SILVA "objasnio" Piksiju: NISI NAS POŠTOVAO, zato ste izgubili

Dragan Stojković je pre utakmice u šali komentarisao taktiku protivnika i uvredio defanzivce Brazila

Izvor: K1info

25/11/2022 > 10:53

podeli vest:

Besni TIJAGO SILVA "objasnio" Piksiju: NISI NAS POŠTOVAO, zato ste izgubili
Foto: Tanjug/AP Photo/Andre Penner


"Orlovi" su poraženi od Brazila sa 2:0, oba gola postigao je Rišarlison, a zanimljiva je bila veoma ofanzivna formacija selektora "karioka" Titea.

Nju je u šali pred meč prokomentarisao i Dragan Stojković Piksi, koji se zapitao da li će baš svi u napad i ko će igrati nazad ako sastav bude takav.

Sve ovo pogodilo je Tijaga Silvu koji je oštro udario po Piksiju posle meča:

- Uvek smo srećni kad pobeđujemo, 1:0, 2:0. Naša je sreća što se nismo mučili. Ne volim puno da pričam, ali njihov trener je rekao: 'Igraćeš s četiri napadača, ima li koga u odbrani?' Ovo je manjak poštovanja. 

Foto: Tanjug/AP Photo/Aijaz Rahi

 

Nastavio je u istom ritmu.

- Ne tražimo ni od koga da nas se plaši, ali malo poštovanja... Da su malo analizirali naš tim videli bi da retko primamo golove, bez obzira na to da li igramo sa trojicom ili četvoricom napred.

Silva se žestoko razbesneo.

- Sve dođe do vas. Telefoni, društvene mreže, koliko god da bežiš od toga... Otvoriš Instagram i eto ga na ’naslovnoj strani’. Zaista ne volim da previše pričam o protivnicima, jer svima njima ukazujemo puno poštovanje. Ali njihov selektor nije poštovao nas, posebno nas u defanzivi, jer zna on ko su Markinjos, Danilo, Aleks Sandro i Tijago Silva.

 

 

 

Ostavite komentar