Sport > Fudbal

IMAŠ PETLJU, IMAŠ I LOVU: Ko je uplatio 100 EVRA na pobedu Arapa, mogao da ZARADI - 1.600

Onaj ko je "video" poraz Argentine i kretanje rezultata iz "keca" u "dvojku" (1-2) na 100 evra zaradio bi - 7.000

Autor: T. D.

22/11/2022 > 15:11

podeli vest:

IMAŠ PETLJU, IMAŠ I LOVU: Ko je uplatio 100 EVRA na pobedu Arapa, mogao da ZARADI - 1.600
Foto: Tanjug/AP/Natacha Pisarenko/K1info


Kad bi čovek znao šta će biti na Mundijalu, svi bi se kladili. Uglavnom, onaj ko je danas imao smelosti i kladio se na pobedu Saudijske Arabije nad Argentinom je ili inadžija ili hrabar tip ili baš voli da se igra.

Da li je iko mogao da pomisli kako će toliko hvaljeni indivudalac Mesi dati gol iz penala, da će Di Marijine lopte u Kataru "oslepeti", a da će verovatno najveće iznenađenje na svetskim prvenstvim pričiniti momci iz Saudijske Arabije? Teško...

Foto: K1info

 

Stoga, kvote koje su domaće kladionice prezentovale pred današnji program u Kataru izgledala je očekivano, pobeda na Argentinu bila je 1.20, a na Arape "realnih" 16.

Dakle, onaj ko je imao mogućnosti i stavio 100 evra na senzaciju i trijumf reprezentacije koju vodi francuski stručnjak Erve Renar mogao je da zaradi čak 1.600 evra!

Foto: K1info

 

A onaj ko je imao još više smelosti, pa je "video" i kretanje rezultata iz "keca" u "dvojku" (1-2) mogao je da pogodi kvotu 70 i postane bogat čovek - jer na uplaćenih 100 evra isplata bi bila čak 7.000 evra!

Uvek je iznenađenje pobeda autsajdera, ali kako su nam dokazali, malo poznati široj javnosti, ali fantastični golman Arapa Al Oovais - Abdulhamid i strelci Al Šehri i Al Davsari u Kataru je zaista sve moguće - pa i da nokautiraš Mesija i Argentinu!  

Ali zapamtite, lako zarađena lova nikad nije laka. Mnogo nerava, straha i neizvesnosti se pojavljuje, ne dajte da vam klađenje pređe u način života, ostanite uz Katar radi zabave i drugačijeg uzbuđenja.

 

Ostavite komentar