Sport > Fudbal

Poznat SASTAV BRAZILA za meč sa Srbijom, navijači NEZADOVOLJNI

Iza pomenutog Rišarlisona biće Nejmar, a sa strane krila gledaćemo Vinisijus Žuniora i Rafinju

Izvor: K1info/telegraf.rs

22/11/2022 > 10:30

podeli vest:

Poznat SASTAV BRAZILA za meč sa Srbijom, navijači NEZADOVOLJNI
Foto: Tanjug/AP


Bliži se taj dan. U četvrtak od 20 časova čeka nas premijerni meč Srbije na Mundijalu u Kataru protiv Brazila, a uveliko se priča u kojem će se to sastavu Karioke suprotstaviti Piksijevim Orlovima.

Odgovor je stigao iz brazilskih medija, pa tako ugledni Globo ekskluzivno otkriva koje igrače je Tite odabrao za meč protiv Srbije. Igraće sa četvoricom igrača pozadi, a u špicu napada ispred svih ostalih naći će se Rišarlison.

Na golu će očekivano biti Alison, štoperi će biti Tijago Silva i Markinjos, dok će po bekovima delovati Aleks Sandro i Danilo. Nešto povučeniji u veznom redu biće Kazemiro i Paketa.

Iza pomenutog Rišarlisona biće Nejmar, a sa strane krila gledaćemo Vinisijus Žuniora i Rafinju, što će reći da će Brazil nastupiti u formaciji 4-2-3-1.

 

Navijači nisu zadovoljni pomenutom postavkom, iako Globo primećuje da je dobro uklopljena sa onom za koju se predviđa da će sa njom izaći Dragan Stojković Piksi i naša Srbija. Brazilci smatraju da će na taj način držati veći deo poseda i da će imati šanse iz kontranapada.

Globo dodaje da bi na taj način preko Žesusa, Antonija, Pedra, Rodriga, Martinelija, Ribeira i Bruna, ekipa Brazila dobila dodatnu svežinu sa klupe u završnim momentima meča, što bi moglo da bude prelomno.

 

Ostavite komentar