Sport > Fudbal

Brazilcima je MALO FRKA: Kažu da Srbi važe za VELIKE MAJSTORE, a ovih igrača se POSEBNO PLAŠE

Brazilski fudbaleri sa visokom dozom opreza čekaju utakmicu protiv Srbije na startu Mundijala u Kataru

Izvor: K1info

21/11/2022 > 08:58

podeli vest:

Brazilcima je MALO FRKA: Kažu da Srbi važe za VELIKE MAJSTORE, a ovih igrača se POSEBNO PLAŠE
Foto: Tanjug/AP


Brazil i Srbija sastaju se u četvrtak na startu grupe G, a u taboru petostrukih šampion sveta znaju odakle im vreba najveća opasnost.

Štoper Bremer je saigrač sa Dušanom Vlahovićem i Filipom Kostićem u Juventusu.

- Vlahović i Kostić su dvojica vrhunskih igrača, moraćemo da se koncentrišemo na to kako da ih zaustavimo, jer imaju veliki uticaj na igru Srbije. Međutim, ne čine samo njih dvojica taj tim, znam neke igrače iz Serije A, kao što je Saša Lukić, sa njim sam bio u Torinu, odličan je vezni igrač - istakao je Bremer.

I drugi defanzivac Eder Militao upozorava na fantastičan napad Srbije.

- Biće jako teško protiv Mitrovića i Vlahovića, krupni su, fizički jaki, okretni, a ujedno su i dobri tehničari. Srpski fudbaleri inače važe za velike majstore, tehnički obučene igrače, pa nećemo smeti da im ostavljamo milimetar prostora ni u sredini terena. Ako to dopustimo, kazniće naše greške i biće stalna opasnost po naš gol. Srbija je odlična reprezentacija, ali mi se spremamo, radimo sve ono na šta nam Tite skreće pažnju - poručio je Militao

Sa kvalitetima Mitrovića upoznat je i Gabrijel Martineli. Susreli su se ne tako davno u Premijer ligi kao učesnici meča Arsenal - Fulam.

- Mitrović je dobar igrač, krupan momak. Srbija ima kvalitetan tim, ali mi ne bi trebalo da previše pažnje posvećujemo njima, već da gledamo sebe - jasan je mladi ofanzivac Tobdžija.

 

 

 

Ostavite komentar