Sport > Time Out

Kapiten TADIĆ proslavio ROĐENDAN, znate li KOJI? A igra KAO DA mu je 20!

Torta je bila izvanredna, ali nije bilo svećica sa njegovim brojem godina

Izvor: K1info

20/11/2022 > 22:57

podeli vest:

Kapiten TADIĆ proslavio ROĐENDAN, znate li KOJI? A igra KAO DA mu je 20!
Foto: Starsport


Kad bi vam neko rekao da je kapiten fudbalera Srbije Dušan Tadić večeras proslavio 34. rođendan - sigurno ne biste verovali - pa, kad ga vidite kako vucara onu loptu sa sobom i trči od gola do gola po terenima širom Evrope, verovatno biste rekli: "Vidi ga ovaj 20-godišnjak, što gradi igru, što je iskusan za svoje godine"...

No, izgleda da je džabe to kakav ko utisak ima - zvanično u Fudbalskom savezu Srbije kažu, i čestitaju, 34. rođendan Dušanu Tadiću, uz saigrače i tortu iznenađenja u hotelu Riksos u kojem su Orlovi smešteni.

Izabranici Dragana Stojkovića Piksija najpre su odradili trening, a na sveopštu sreću nacije odradio ga je i Aleksandar Mitrović, da bi zatim upriličili slavlje kapitenu.

- Hvala puno, lepo je biti ovde sa vama. Srećom, na torti nema ovog broja, malo je velik broj, iako se ja osećam mnogo mlađe. Nadam se da ćemo ostvariti dobar rezultat, samo da se držimo zajedno. Sad ću zamisliti jednu želju i nadam se da će nam se ostvariti - rekao je Tadić pre nego što je ugasio svećice i zamislio rođendansku želju.

Da podsetimo, Srbija na Mundijalu u Kataru igra u grupi G sa reprezentacijama Brazila, Švajcarske i Kameruna. Piksijevi i naši Orlovi prvi meč igraju protiv Brazila 24. novembra (20.00 časova), drugi protiv Kameruna 28. novembra (11.00), a treći protiv Švajcarske 2. decembra (20.00).

 

Ostavite komentar