Sport > Fudbal

A sada - BRAZIL: Selektor STOJKOVIĆ posle Bahreina najavljuje OZBILJNIJE Orlove

I pored visoke pobede u trening meču, Piksi zna da pravi posao tek predstoji

Izvor: K1info/Sportklub.rs

18/11/2022 > 21:08

podeli vest:

A sada - BRAZIL: Selektor STOJKOVIĆ posle Bahreina najavljuje OZBILJNIJE Orlove
Foto: Starsport


Fudbaleri Srbije imali su odličnu poslednju proveru pred početak Mundijala u Kataru u nedelju. Izabranici Dragana Stojkovića Piksija pobedili su sa 5:1, ali eto - rezultat uopšte nije bio prva stvar na pameti selektora.

- Najvažnije da nije bilo povreda. Drugo, vrlo dobra trening utakmica. Prvo poluvreme je bilo u malo sporom ritmu. U drugom smo taktički malo promenili naš tim. To je stvorilo smo mnogo dobrih šansi i promenilo rezultat - rekao je Piski posle meča sa Bahreinom.

Selektor Stojković je istakao da Orlovi sada iščekuju meč s Brazilu na prvenstvu sveta, istakavši da će situacija na terenu tada biti znatno drugačija.

- Zadovoljni smo veoma dobrim kombinacijama, ne samo rezultatom. Za Svetsko prvenstvo, imamo neke igrače još povređene, imamo još vremena da razmišljamo o utakmicama koje slede. Utakmica sa Brazilom biće potpuno drugačija. Iz ugla takmičenja, motivacije, teško je sada govoriti koliko bolje možemo u procentima. Protiv Brazila ćemo biti mnogo ozbiljniji i profesionalniji. Danas rezultat nije bio u prvom planu, protiv Brazila će biti izuzetno značajan - izjavio je selektor Srbije, a prenosi Sportklub.

Orlovi sutra putuju u Katar, gde u nedelju 20. novembra počinje Svetsko prvenstvo, koje će trajati do 18. decembra. Fudbaleri Srbije su u grupi G sa Brazilom, Kamerunom i Švajcarskom.

Izabranici Dragana Stojkovića Piksija prvi meč igraju protiv Brazila 24. novembra, drugi protiv Kameruna četiri dana kasnije, a treći protiv Švajcarske 2. decembra.

 

Ostavite komentar