Sport > Fudbal

Nastavljen POBEDNIČKI NIZ: Minimalac PARTIZANA protiv Napretka

Jedini gol za crno-bele postigao Igor Vujačić

Izvor: K1info

20/10/2022 > 18:39

podeli vest:

Nastavljen POBEDNIČKI NIZ: Minimalac PARTIZANA protiv Napretka
Foto: Starsport


Fudbaleri Partizana i Crvene zvezde danas su odigrali zaostale utakmice petog kola Superlige, koje su bile odložene zbog obaveza "večitih rivala" u evropskim takmičenjima.

Prvi su na teren izašli crno-beli, koji su u Humskoj savladali Napredak sa 1:0, golom Igora Vujačića u 31. minutu. Bio je to sedmi uzastopni, a ukupno deseti trijumf Partizana u 14. utakmici u Superligi.

- Ružna utakmica sa naše strane, da smo u prvom poluvremeu iskoristili šanse koje smo imali, možda bi to bilo drugačije. Očigledno da se oseća umor kod igrača. U drugom poluvremenu nije bila brza lopta, igrali smo se fudbala tako da je to podsećalo i na mali fudbal. Ali, bože moj, dobili smo utakmicu i osvojili nova tri boda - istakao je trener Partizana Gordan Petrić.

Strateg Kruševljana Dušan Đorđević smatra da u ovom trenutku njegova ekipa nije mogla više protiv favorizovanog rivala.

- Mi smo trpeli veliki pritisak Partizana, ali u jednom momentu smo primili gol i otišli na poluvreme sa golom zaostatka. U nastavku smo uspostavili možda malo kvalitetniju igru, ali to nije bilo dovoljno danas da se ugrozi Partizan i eventualno dođe do izjednačenja - zaključio je Đorđević.

Crvena zvezda je svoj meč protiv Vojvodine na "Karađorđu" odigrala nešto kasnije i pobedila sa 2:0.

Standings provided by Sofascore

 

 

 

Ostavite komentar