Sport > Fudbal

Terzića UDARAJU EMOCIJE: Gol mi PREVIŠE ZNAČI, kao i svaki minut u igri

Mladi fudbaler nije krio koliko mu je bitno što je bio strelac protiv "zmajeva"

Izvor: K1info

10/10/2022 > 17:25

podeli vest:

Terzića UDARAJU EMOCIJE: Gol mi PREVIŠE ZNAČI, kao i svaki minut u igri
Foto: Starsport


Fudbaleri Partizana srušili su krov u 14. kolu Superlige Srbije - pred četom Gordana Petrića pao je Voždovac, a četiri data gola "zmajevima" razlog su za dobru atmosferu u redovima crno-belih, pogotovo što je ovaj trijumf došao posle evropskog, kada je u Ligi konferencija u gostima sa 1:0 savladan Keln.

Partizan je već pre kraja prvog poluvremena protiv Voždovca vodio sa 3:0, pa je Petrić u nastavku u igru uveo mlađe igrače i odmori nosioce igre za predstojeće okršaje u Evropi.

Jagodinac Nikola Terzić, 22-godišnjak koji je prošle godine pojačao crno-bele, ušao je u igru u 59. minutu, a u 90. postigao gol za konačnih 4:0 na krovu Tržnog centra Stadiona. 

- Veoma bitna pobeda za nas, jer smo "overili" pobedu protiv Kelna u Nemačkoj, a takođe i zbog samopouzdanja pred revanš u Beogradu. Ušli smo veoma dobro u meč i postigli tri gola za poluvreme. U drugom poluvremenu smo malo opuštenije igrali, postigli i četvrti gol i rutinski priveli utakmicu kraju - rekao je Terzić. 

Mladi fudbaler nije krio da mu pogodak protiv "zmajeva" mnogo znači i da mu je podstrek da se još više trudi.

- Što se tiče mog gola, previše mi znači, kao i svaki minut koji dobijem i veoma mi je bitno da ih iskoristim na pravi način i da se svakim treningom izborim za što više minuta. Na meni je da radim, a gol će doći kao nagrada za trud, kao što mislim da je i sada došao - zaključio je Nikola Terzić.

 

 

Ostavite komentar