Sport > Fudbal

Srpski FUDBAL ne može bez BRUKE: Disciplinski POSTUPAK protiv Pazara i Radničkog, prijava DIMITRIJEVIĆU

I Napredak je kažnjen sa 50.000 dinara zbog viška kartona na Čairu u Nišu

Izvor: K1info/Tanjug

12/10/2023 > 18:59

podeli vest:

Srpski FUDBAL ne može bez BRUKE: Disciplinski POSTUPAK protiv Pazara i Radničkog, prijava DIMITRIJEVIĆU
Foto: Starsport


Disciplinska i etička komisija Fudbalskog saveza Srbije (FSS) na današnjoj sednici konstatovala je da prethodnog vikenda na utakmicama Super i Prve lige nije iskljucen nijedan fudbaler, a senku na lepu sliku sa terena baca ponašanje publike i lica iz stručnog rukovodstva timova.

Kako Tanjug saznaje, pokrenut je disciplinski postupak protiv Novog Pazara i zatraženo izjašnjenje zbog loše organizacije utakmice sa Vojvodinom, prekomerne upotrebe pirotehnike i raznih oblika navijačkog nasilja sto je, između ostalog, dovelo do privremenog prekida pomenutog susreta u trajanju od 56 minuta i pražnjenja severne tribine.

Radnički iz Kragujevca će, takođe morati da se izjasni zbog mnogobrojnih propusta na utakmici sa Crvenom zvezdom.

Kragujevčanima se stavlja na teret loša organizacija, upotreba pirotehnike, kao i propust zbog uvođenja u igru fudbalera koji nije bio upisan u zapisnik utakmice.

U vezi sa ovim podneta je i disciplinska prijava protiv Marka Dimitrijevića, prvog operativca kluba iz srca Šumadije.

Na toj utakmici "pocrveneo" je pomocni trener domaćina Miroslav Stakić i zbog toga će prvu utakmicu svog kluba, nakon reprezentazivne pauze, ispratiti sa tribina.

Napredak je kažnjen sa 50.000 dinara zbog viška kartona na Čairu u Nišu.

U Prvoj ligi Srbije zbog crvenih kartona, šefu stručnog štaba Slobode Predragu Ristanoviću izrečena je kazna zabrane vođenja tima na jednoj utakmici, dok ce Goran Luković, pomoćni trener Metalca, odsustvovati sa klupe u naredne dve prvenstvene utakmice.

 

 

 

 

 

 

 

 

Ostavite komentar