Sport > Fudbal

CRVENO-BELIMA potrebna REGENERACIJA: Pobeda u Kragujevcu DOBRO DOŠLA pred predah u PRVENSTVU

U Superligi Srbije naredne dve nedelje neće biti igrane utakmice zbog obaveza reprezentacije u kvalifikacijama za EURO 2024

Izvor: K1info/Tanjug

08/10/2023 > 18:46

podeli vest:

CRVENO-BELIMA potrebna REGENERACIJA: Pobeda u Kragujevcu DOBRO DOŠLA pred predah u PRVENSTVU
Foto: Starsport


Asistent Baraka Bahara u stručnom štabu Crvene zvezde, Boris Savić, izjavio je danas u Kragujevcu da su fudbaleri crveno-belih ostvarili veoma važnu pobedu protiv Radničkog u 11. kolu Superlige Srbije.

Crvena zvezda je danas u Kragujevcu pobedila sa 4:3, ali je u finišu strahovala da ne dođe do izjednačenja.

- Bitna pobeda za nas, pogotovo posle nešto slabijeg ulaska u sezonu. Znali smo da danas moramo da pobedimo. Nažalost, rano smo primili gol, ali uspeli da preokrenemo i onda umesto da privedemo utakmicu kraju, dolazimo do toga da Radnički pogađa u nadoknadi. To da se pobeda dovodi u pitanje, ne sme više da se dešava - rekao je Savić, prenosi zvanični sajt Crvene zvezde.

 

Po dva gola za crveno-bele postigli su Petar Olajinka i Mirko Ivanić.

- Bitno je za njih da su pogodili, pogotovo za Pitera koji je manje igrao u poslednje vreme, ali je pokazao da je reč o kvalitetnom fudbaleru. Što se Ivanića tiče, on je ponovo pokazao kvalitet i koliko nam je značajan. Nedostajao nam je dok je bio povređen - dodao je Savić.

U Superligi Srbije uslediće dvonedeljna pauza zbog obaveza u reprezentaciji.

- Važna pauza za nas, da možemo da se regenerišemo i rešimo sitne probleme sa povredama. Dosta igrača nam odlazi sa reprezentacijom, ali se nadam da ćemo biti zdravi i spremni za nastavak - zaključio je Savić.

 

 

Ostavite komentar