Sport > Fudbal

GOLEADA u Kragujevcu za BRIGU crveno-beliih: ZVEZDA pobedila RADNIČKI, a PRIMILA tri gola

Domaći su u igru ubacili igrača koji se nije nalazio u protokolu, pa će meč verovatno naknadno biti registrovan rezultatom 3:0 za Beograđane

Izvor: K1info/Tanjug

08/10/2023 > 17:03

podeli vest:

GOLEADA u Kragujevcu za BRIGU crveno-beliih: ZVEZDA pobedila RADNIČKI, a PRIMILA tri gola
Foto: Starsport


Fudbaleri Crvene zvezde opravdali su ulogu favorita u Kragujevcu, pobedivši u 11. kolu Superlige Srbije domaći Radnički sa 4:3 (3:2).

Gledali smo sjajan duel, naročito prvo poluvreme. Zvezda je nešto sporije krenula, a onda smo videli i gol u mreži gostiju u 21. minutu, kada je Matija Gluščević doveo Radnički u vođstvo.

Mogao je Radnički i do 2:0, Činedu je želeo da bude nesebičan i asistira umesto da šutne na gol iz dobre pozicije, ali je njegovo dodavanje bilo neprecizno. Minut kasnije usledila je kazna, Piter Olajinka je bio strelac izjednačujućeg gola u u 29, a zatim i pogotka za preokret u 33. minutu nakon bravure Lučića.

Međutim, novi šok dogodio se samo pet minuta kasnije. Činedu se dobro snašao pred golom rivala, odbrana Zvezde možda nešto lošije reagovala i na semaforu je stajalo 2:2.

Ni tu nije bio kraj uzbuđenjima u prvom delu igre, pošto je Mirko Ivanić u 44. minutu serijom fantastičnih poteza izbacio iz igre dva protivnička fudbalera i u svom stilu završio akciju golom.

Drugo poluvreme počelo je neverovatnim propustom domaćina.

Radnički je napravio četiri izmene u poluvremenu. U igru je ušao i Miloš Vidović koji nije bio u protokolu. Posle reakcije Zvezdine klupe, Radnički je ubacio novog igrača. Sudija Simović je to proverio, i poslao Vidovića van terena. Tomović je umesto njega ušao u igru.

Po članu 61. stav 7 izvesno je da će bez obzira na pobedu Zvezdeu utakmica biti registrovana 3:0 za crveno-bele.

Zvezda je trenutno druga na tabeli sa 21 bodom iz devet mečeva, 4 manje od prvoplasiranog Partizana.

Superliga Srbije, parovi i rezultati 11. kola - petak: IMT - Radnik 1:1, Radnički N. - Napredak 1:1. Subota: Novi Pazar - Vojvodina 3:1, Javor - Železničar 2:1, Partizan - Mladost 2:0. Nedelja: Radnički KG - C. zvezda 3:4, Čukarički - Voždovac 1:1, TSC - Spartak 0:2.

Standings provided by Sofascore

Ostavite komentar