Sport > Fudbal

NATHO i ZAHID srušili ŽILAVE Lučance: PARTIZAN protiv Mladosti NASTAVIO seriju pobeda

Izabranici Igora Duljaja zadržali prvo mesto na tabeli posle trijumfa u 11. kolu Superlige Srbije

Izvor: K1info/Tanjug

07/10/2023 > 20:29

podeli vest:

NATHO i ZAHID srušili ŽILAVE Lučance: PARTIZAN protiv Mladosti NASTAVIO seriju pobeda
Foto: Starsport


Fudbaleri Partizana savladali su Mladost iz Lučana u u utakmici 11. kola Superlige Srbije sa 2:0. Strelci su bili Natho iz penala u 57. i Zahid u 61. minutu.

Partizan je pritiskao od početka meča, ali nije mogao da probije organizovanu odbranu gostiju. Najbolju šansu propustio je Saldanja u 5. minutu kada je podigao stativu.

Posle osme uzastopne pobedePartizan je i dalje prvi na tabeli sa 25 bodova iz devet mečeva.

Mladost na šestom mestu ostala je na 15 bodova.

U drugom meču današnjeg programa Superlige, Javor je kod kuće pobedio pančevački Železničar sa 2:1.

Domaći su poveli u 31. minutu golom Todora Petrovića, a gosti su do izjednačenja došli u 56. minutu pogotkom Lazara Romanića. Krajnji rezultat postavio je Stefan Milošević samo minut po ulasku u igru, postigavši pobedonosni gol u 58. minutu.

Ranije danas fudbaleri Novog Pazara pobedili su danas Vojvodinu rezultatom 3:1 u meču koji je obeležio prekid od skoro jednog časa zbog ubacivanja eksplozivnih naprava sa navijačkih tribina domaćeg kluba, kada je petardama pogođen golman domaće ekipe Nikola Mirković.

Portugalac Rafael Floro je doveo domaće u vođstvo u 56. minutu, a prednost je duplirao Nikola Karaklajić u 76.

Nadu gostima da mogu do boda vratio je rezervista Aleksa Vukanović u 82. minutu, ali su u 85. minutu rezervisti Novog Pazara stavili tačku na meč. Sejduba Suma je bio asistent, a Adetunđi Adešina strelac.

Superliga Srbije, parovi i rezultati 11. kola - petak: IMT - Radnik 1:1, Radnički N. - Napredak 1:1. Subota: Novi Pazar - Vojvodina 3:1, Javor - Železničar 2:1, Partizan - Mladost 2:0. Nedelja: Radnički KG - C. zvezda (15.00), Čukarički - Voždovac (17.30), TSC - Spartak (17.30).

Standings provided by Sofascore

Ostavite komentar