NAJUKUSNIJE POHOVANE TIKVICE Samo dodajte ova dva sastojka i biće hrskave spolja, a sočne iznutra!
Pohovane tikvice su ukusan i sočan letnji hit, savršene za svaku priliku.
pre 12 sati
GurmanlookBrzo se prave, a rezultat će oduševiti celu porodicu.
podeli vest:
Pripremite se za savršenstvo ukusa sa ovim predivnim rolnicama, direktno iz bakine kuhinje! Hrskave spolja, a neodoljivo sočne iznutra, ove rolnice su idealna poslastica za svaku priliku. Brzo se prave, a rezultat će oduševiti celu porodicu. Bilo da ih služite za doručak, večeru ili kao užinu, sigurno će postati omiljeni deo Vaše trpeze. Uživajte u svakom zalogaju ovog domaćeg savršenstva!
Pohovane tikvice su ukusan i sočan letnji hit, savršene za svaku priliku.
pre 12 sati
Gurmanlook
Priprema:
Umutiti jaja, dodati griz, ulje prašak za pecivo i umutiti malo viljuškom. Ubaciti kiselo mleko i sve izjednačiti. Prvu koru premazati uljem pa dodati drugu koru i premazati nadevom. Presaviti dva puta i svaki put kad presavijete premazati nadevom. Na poslednje savijanje ubaciti po dužini malo sira.
Pripremite slatku seljačku oblandu uz ovaj proveren recept iz prošlih vremena.
01.08.2025
GurmanlookOtkrijte kako lako napraviti Rafaelo tortu kod kuće uz ovaj jednostavan recept.
01.08.2025
GurmanlookPresaviti uzani deo /a to je trećina kore / dok ne dobijete finu rolnicu. Ređati u podmazan pelh. Možete premazati ostatkom nadeva i posuti susamom po želji. Peći na 200 stepeni C oko 30-40 minuta da lepo porumeni.
Seći vruću i servitrati uz kiselo mleko ili jogurt. Uživajte u finim hrskavim rolnicam od koje će te nahraniti celu porodicu.
Prijatno!!!
Naučite kako da kod kuće napravite ukusni domaći trapist sir.
31.07.2025
Gurmanlook
Ostavite komentar