Lifestyle > Mozaik

Marija je MODNA KRALJICA, muškarci žude za njom, a žene joj se dive: Evo njenih SAVETA KAKO da se OBUČEMO TOKOM ZIME

Evo kako da najbolje uklopimo slojeve i slojeve garderobe tokom zime, a da ne izgledamo kao trokrilni šifonjer

Izvor: K1info

29/12/2023 > 22:16

podeli vest:

Marija je MODNA KRALJICA, muškarci žude za njom, a žene joj se dive: Evo njenih SAVETA KAKO da se OBUČEMO TOKOM ZIME
Foto: Shutterstock


Stigla je zima, godišnje doba koje je mnogima najizazovnije za stilizovanje. Kako izgledati kao "milion dolara" tokom zime? Otkriće nam Marija Lakić, fešn blogerka.  

Ove zime ćete izgledati sjajno, biće vam udobno i toplo - ako budete sledili Marijine savete koje vam donosimo u nastavku.

 

Prema njenim rečima, džemper je najveći modni detalj tokom zime. Naravno da je oversajz komad uvek večan, tako i kada govorimo o džemperu. S obzirom na to da je slojevito oblačenje karakteristično za ovo doba godine - dobro je imati jedan vidljiv i zapažljiv komad na sebi.

- Kombinacija džempera i saten suknje sa crnim čizmama. Toplo i kežual bez dodatnih akesesoara. Pletivo može biti zanimljivo i u vidu kompleta končanog koji isto može biti poseban, jer pletivo će zauvek ostati "mast hev" komad - kaže naša sagovrnica Marija Lukić. 

 

 

Crno oversize odelo i ešarpa kao modni detalj
 

Crno odelo svaka žena ima u svom garderoberu, a kako ga najbolje kombinovati reći će nam Marija. 

- Crna boja je najčešče prisutna u našem garderoberu jer pruža najveći osećaj sigurnosti. Ali je zaista dosadno i neprimetno nositi samo odelo bez detalja. Ešarpa je detalj koji polako izumire ali je i dalje predstanik odvažnosti i ektravagancije. Oživite svoj garderober ešarpom, pokupite od muških polovina sako i budite primećene i drugačije - navodi ona. 

 

Džins i bela košulja, ali kakav džins?

Modna industrija će uvek održavati trend kada govorimo o džinsu. Bela košulja i obične pantalone su odavno nešto što sigurno ne treba ukombinovati.

- Pocepani široki džins i bela košulja je pravi pogodak za svakodnevnicu. Urbani stil koji je za sve godine starosti. Ukoliko želite možete i neki sako u boji kako bi ceo outfit dobio jedno savršenstvo. Ukoliko želite da budete drugačije i nalik Francuskinjama opet se možemo osvrnuti na detalj ešarpe koju možete vezati na pantalonama. Probajte - poručuje Lakić Marija. 

 

 

Bela košulja i slim pantalone sa kaubojkama
 

Kada opet pričamo o beloj košulji, moramo nači način da izgleda drugačije. Slim pantalone apsolutno ne idu na čizme do gležnja.

- Dakle, ovde čizme igraju glavnu ulogu. Moj izbor su kaubojke jer su moju figuru dovele do izražaja, pantalone kao i samu košulju koja bi ovako izgledala obično. Čizme su tokom zime jedan od najvažnijih modnih detalja - kaže Marija Lakić za portal K1info. 

Ostavite komentar