Showtime > Celebrity

Mnogi im daju titulu NAJLEPŠEG PARA NA SVETU: Mesi i ZANOSNA Antonela su na dodeli Zlatne lopte to i POTVRDILI

I ovoga puta prelepa žena fudbalera je ukrala sve poglede prisutnih u Parizu

Izvor: K1info

31/10/2023 > 10:13

podeli vest:

Mnogi im daju titulu NAJLEPŠEG PARA NA SVETU: Mesi i ZANOSNA Antonela su na dodeli Zlatne lopte to i POTVRDILI
Foto: Tanjug/AP Photo/Michel Euler


Dodela Zlatne lopte za najboljeg igrača sveta u minuloj godini oduvek je događaj koji s nestrpljenjem iščekuju ljubitelji fudbala širom sveta. I ove godine oči su bile uprte u jednog čoveka i njegovu izabranicu - Lionela Mesija i Antonelu Rokuco.

Dan u Parizu bio je ispunjen uzbuđenjem i napetim iščekivanjem, jer je grad ugostio veliki broj čuvenih sportista iz različitih disciplina. Među njima se posebno izdvojio naš Novak Đoković, ali čini se da je Mesijeva pojava donela neodoljivu harizmu ovom događaju.

Na crvenom tepihu, Mesi je pozirao sa svojom prelepom porodicom. Tu su bili njegova supruga Antonela Rokuco i njihova trojica sinova. Pozirajući zajedno, ova porodica je privukla oči svih prisutnih.

Mesi se pojavio u klasičnom crnom odelu, koje je upotpunio belom košuljom i crnom leptir mašnom. Njegova supruga, Antonela, je kao i uvek bila apsolutno elegantna i prefinjena.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @queen.anto

Crna uska haljina je istakla njen tanak struk i izgledala je kao iz bajke. Njihova deca nisu zaostajala ni za kim u eleganciji dok su pozirali pored svojih poznatih roditelja.

Ova porodična pojava na Zlatnoj lopti dodatno je ojačala sliku Lionela Mesija kao ikone fudbala i pokazala nam da osim na terenu, ovaj fudbalski velikan briljira i u svetu stila i elegancije. 

Ostavite komentar