Showtime > Celebrity

Za Tejlor Svift je ova JESEN u znaku 90-ih: Kako da stilizujemo ČIZME koje svaku devojku pretvaraju u ZAVODNICU

Nekada je ovo nosila Britni Spirs, pa čak i Dženifer Aniston, a mnogo godina kasnije, na velika vrata ovakvu suknju i čizme vraća pevačica

Izvor: K1info

06/11/2023 > 22:40

podeli vest:

Za Tejlor Svift je ova JESEN u znaku 90-ih: Kako da stilizujemo ČIZME koje svaku devojku pretvaraju u ZAVODNICU
Foto: Tanjug/AP Photo/Evan Agostini/Invision


Svetski poznata pevačica Tejlor Svift, čija moda često mami poglede i inspiriše obožavaoce, nedavno je zasenila sve svojom novom, elegantnom i neodoljivo nostalgičnom jesenjom kombinacijom, jasno inspirisanom dekadom 90-ih.

U ovom izdanju, Tejlor je izabrala mini-suknju iz ateljea prestižne italijanske modne kuće Miu Miu. Ova suknja, čija vrednost iznosi 1.250 evra, malo je duža od popularnih mikro-suknji koje su dominirale ranije. 

Kako bi celokupni izgled bio zaokružen i očaravajuć, ona je kombinovala ovu suknju sa crnim čizmama preko kolena, potpisanim od strane renomirane modne kuće Stella McCartney. Ove visoke čizme izrađene su od veganske kože, sa tankim štiklama i diskretnim lančićem na peti, što ih čini idealnim odabirom za jesenje večeri.

Njen modni odabir upotpunjuje klasična crna bluza, pružajući sofisticiran izgled uz dodatak šarma. Uz to, Tejlor je ponela i tašnu sa kroko efektom, potpisanu takođe od strane modne kuće Stella McCartney, koja savršeno upotpunjuje celokupni izgled.

Ova kombinacija odeće koju je odabrala Tejlor Svift spaja elemente nostalgičnog šarma dekade 90-ih sa modernim stilom, potvrđujući da mini-suknje i visoke čizme i dalje ostaju neodoljiv izbor za privlačan izgled u jesenjim prilikama.

Ostavite komentar