Showtime > Celebrity

Da li je ovo NAJGORE MODNO IZDANJE BREDA PITA? Ceo svet mu se SMEJE - i to na proslavi ROĐENDANA

Glumac je uslikan pre nego što je ušao u restoran, na proslavu svog 60. rođendana

Izvor: K1info

Autor: Kristina Jokić

20/12/2023 > 22:41

podeli vest:

Da li je ovo NAJGORE MODNO IZDANJE BREDA PITA? Ceo svet mu se SMEJE - i to na proslavi ROĐENDANA
Foto: Tanjug/AP Photo/Michel Euler


Najveći zavodnik Holivuda Bred Pit proslavio je svoj 60. rođendan u društvu svoje devojke Ines de Ramon (33). Par su uhvatile paparaco kamere na ulicama Los Anđelesa, a ono što nikome nije promaklo jeste, kako fanovi tvrde, veliki promašaj u odabiru harderobe poznatog glumca.

Bred Pit je imao proslavu rođendana u poznatom restoranu, i sa malim krugom odabranih prijatelja, a društvo su mu pravila i njegova deca, preneli su američki mediji. 

Ono što je svima zapalo za oko jeste njegovo neobično izdanje koje je "vrištalo" kič detaljima, što je vrlo netipično za njegov dosadašnji odabir garderobe. Dok su neki rekli da je sako vrlo zabavan i otkačen, većina obožavatelja se složila da ovakav način mode ipak treba da izbegava jer izgleda smešno.

Dok je njegova devojka Ines imala kratku belu haljinu sa crnim najlon čarapama i belom ešarpom, Bred Pit je bio "zvezda večeri" što se tiče stila.

Bred Pit je za rođendansku proslavu obukao crne pantalone šireg kroja, gore je na sebi imao retro crnu košulju sa upadljivim šarama u zlatnoj boji. 

Par je zajedno od kraja 2022, a kako mediji pišu, njihova ljubav cveta.

 

Ostavite komentar