Kultura > Muzika

BEOGRAD posmatram kao grad koji je VEČNO mlad: KALIOPI najavila koncert za 4. novembar u Mts Dvorani

Makedonska umetnica je na konferenciji za štampu premijerno prikazala spot za novu pesmu "Kad osvane"

Izvor: K1info

05/10/2023 > 08:47

podeli vest:

BEOGRAD posmatram kao grad koji je VEČNO mlad: KALIOPI najavila koncert za 4. novembar u Mts Dvorani
Foto: MTS Dvorana promo


Kaliopi je na koferenciji za medije najavila koncert koji će održati posle četiri godine u Mts Dvorani.

To će biti njen osmi veliki koncert u Beogradu, a drugi po redu u Mts Dvorani, zakazan za 4. novembar. Istovremeno, ona je tom prilikom i premijerno novinarima prikazala spot za novu pesmu "Kad osvane".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kaliopi (@kaliopi_official)

O numeri koju će prvi put Beograđanima premijerno izvesti na koncertu Kaliopi, koju mnogi smatraju kraljicom emocija, ističe:

- Uvek mi je praznik na duši, kad god objavim novu pesmu. Tako se osećam i danas. Smatram da ova pesma stiže u pravi čas. Kompletan autor je Romeo Gril, koji je i dao ideju za spot koji smo videli. Spot je snimao u Skoplju. U Beogradu ću svakako pevati novu pesmu, kao i hit duet "Znam" sa Željkom Samardžićem - istakla je poznata umetnica, ne otktrivajući još uvek da li će se Samardžić pojaviti na koncertu.

Govoreći o predstojećem nastupu, koji će se održati za mesec dana, Kaliopi napominje da se iskreno raduje nastupu u gradu sa "najlepšim osmehom":

- Kao što je Đorđe Marjanović pevao u pesmi "Beograde", tako i ja Beograd posmatram kao grad koji je večno mlad i nikad ne stari. Beograd pruža osećaj da smo mladi i živahni, pa iako nemam privilegiju da živim ovde, ja vidim sve njegove najlepše strane - poručuje Kaliopi.

Foto: MTS Dvorana promo

 

Očekuje se da će nas Kaliopi i ovaj put iznenaditi još jednim vrhunskim doživljajem i muzikom koja je, kako mnogi kažu - bezvremenska!

Ostavite komentar