Kultura > Film/TV

Džon Karpenter novu seriju SNIMANU u Pragu REŽIRAO - iz svog doma u Americi

Reditelj je na manifestaciji Texas Frightmare Weekend otkrio da se nova televizijska serija zove "John Carpenter's Suburban Screams"

Izvor: K1info

05/06/2023 > 13:45

podeli vest:

Džon Karpenter novu seriju SNIMANU u Pragu REŽIRAO - iz svog doma u Americi
Foto: Instagram/johncarpenterofficial


Fanovi se godinama pitaju da li će Džon Karpenter ponovo režirati. Poslednji rediteljski poduhvat majstora horora bio je "The Ward" iz 2010. godine.

Sineasta je od tada bio zadovoljan druženjem, igranjem video igrica i komponovanjem muzike. Ali izgleda da se Karpenter konačno vratio iza kamere, i ta vest je svakako uzbuđujuća.

Reditelj se nedavno pojavio na manifestaciji Texas Frightmare Weekend gde je otkrio da je režirao novu televizijsku seriju "John Carpenter's Suburban Screams".

Nejasno je da li je Karpenter reditelj cele serije ili samo neke od epizoda. U svakom slučaju, uzbudljivo je saznanje da fanovi konačno dobijaju novo ostvarenje iza kog stoji kultni reditelj.

Međutim, ovo nije bio uobičajen rediteljski zadatak za filmskog stvaraoca. Dok je serija snimana u Pragu, izgleda da Karpenter nijednog trenutka nije napuštao svoj dom u Americi. Umesto toga, uspeo je da režira na daljinu, što zvuči pomalo ludo, ali je takođe super.

Iako bi neki možda radije želeli da je Karpenter na snimanju bio glavni, vest da se vratio da režira je svakako vredna slavlja.

Tokom Texas Frightmare Weekenda, Karpenter je izneo i neke informacije o svom povratku režiji u seriji "John Carpenter's Suburban Screams".

- Upravo sam završio režiju TV serije pod nazivom "John Carpenter's Suburban Screams"… Snimana je u Pragu, a ja sam sedeo na kauču i režirao. Bilo je fenomenalno.

Karpenter je poznat svojim fanovima kao tip čoveka koji voli da sedi kod kuće i igra igrice, povremeno izlazeći da odsvira neki koncert.

Iako reditelj nije izneo detalje, pretpostavlja se da je sarađivao preko Skype-a ili Zoom-a, ili neke slične aplikacije. Kakogod, budućnost je tu. Ako Džon Karpenter želi da režira još stvari sa svog kauča, sigurno je da će ga njegovi obožavaoci podržati u tome.

Ostavite komentar