Kultura > Film/TV

Sidni Svini o ULOZI Kesi u "EUFORIJI": Moj tata NIJE HTEO da gleda seriju

Glumica je rekla kako želi da je njeni obožavaoci vide u drugačijim ulogama, ali da poput ostalih glumaca mora da se bori za to

Izvor: K1info/index.hr

04/06/2023 > 18:16

podeli vest:

Sidni Svini o ULOZI Kesi u "EUFORIJI": Moj tata NIJE HTEO da gleda seriju
Foto: Tanjug/Andy Kropa/Invision/AP


Sidni Svini je otkrila kako je njena porodica reagovala na ulogu Kesi u seriji "Euforija" (Euphoria). Ta uloga proslavila je mladu glumicu, ali neki članovi njene porodice nisu mogli da gledaju seriju.

Tokom pojavljivanja u emisiji "Sunday Today with Willie Geist", ona je otkrila da je njena porodica bila pomalo šokirana ulogom.

- Mama me je posetila na snimanju tako da je znala priču i puno sam s njom razgovarala o tome. Moj tata nije. Uopšte ga nisam pripremila. Uopšte - rekla je.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by - J O D I E ♡ (@softzcas)

Zbog toga je njen otac odlučio da gleda seriju sa ostalim članovima porodice, ne znajući šta ga čeka.

- Mislim, kako to spomenuti u razgovoru? Takođe, kad razgovaram sa tatom, obično se ne radi o poslu. Imamo uobičajene razgovore koje imaju otac i ćerka. Odlučio je da gleda seriju sa svojim roditeljima a da mi to nije ni rekao - kaže Svini.

Muški članovi porodice nisu bili oduševljeni.

- Moj tata i deda ugasili su seriju i izašli iz kuće. Ali baka me podržava. Ona je moj veliki obožavalac. Zapravo, obično je vodim po setovima - kaže Svini.

Sidni je nedavno rekla kako želi da je njeni obožavaoci vide u drugačijim ulogama od one u "Euforiji". Takođe, kaže da je poput ostalih glumaca morala da se bori za uloge.

- One za koje moram da se borim obično su drugačije od "Euforije", poput "Rijalitija" (Reality). Morala sam na audiciju. Morala sam da se snimim i da im to pošaljem, baš kao i svi ostali glumci. Isto je bilo i za "White Lotus". Nisu mislili da sam pravi izbor jer sam glumila u "Euforiji", pa sam se snimila i bila na audiciji. Dobila sam povratni poziv kao i svi ostali.

- Mogu da mi ponude uloge koje su slične onima koje sam već glumila, ali one koje su drugačije, koje iznenađuju ljude, za njih obično moram da se borim - rekla je Svini.

Ostavite komentar