Showtime > Prvi Red

Šta se krije iza RAZVODA Dragane Mirković? Toni je imao aferu sa njenom koleginicom? Šok saznanja (VIDEO)

Pričali su i o razvodima Harisa Džinovića i Dženana Lončareviča

Autor: Dušan Panajotović

02/05/2024 > 14:37

podeli vest:

Šta se krije iza RAZVODA Dragane Mirković? Toni je imao aferu sa njenom koleginicom? Šok saznanja (VIDEO)
Foto: Prvi Red


Na estradi burna dešavanja već od početka godine. Protekle mesece obeležili su razvodi više javnih ličnosti kao što su Dragana Mirković, Haris Džinović, Dženan Lončarević i drugi.

Pravi bum u medijima izazvalo je saopštenje Dragane Mirković da stavlja tačku na 24 godine dug brak sa biznismenom Tonijem Bijelićem. Da je njihovu brak došao kraj novinari su znali pola godine pre ove šokantne objave.

- Ja moram da kažem da smo mi mediji to znali pre šest meseci kada je odložila snimanje novogodišnjeg programa. Tu smo već osetili da se nešto dešava. Pričalo se među kolegama, među njenim kolegama, da li je uzrok neka mlađa koleginica, da li je uzrok neka starleta... Pričalo se o tome, ali niko nije imao smelosti da je pita. Sećam se, bio sam u Novom Sadu kada je imala koncert i palo mi je na pamet da je pitam i ipak nisam. Nisam hteo da čačkam i vrlo brzo se desila ta njena objava, gde je dostojanstveno objavila kakva je situacija. To tako treba - rekao je novinar Goran Doljančević za "Prvi red".

U medijima se mnogo piše i o razvodu Harisa Džinovića. Detalje braka sa Melinom saznali smo od novinarke zabave Marije Dejanović.

-  Ja sam na Harisovoj strani zato što znamo koliko se davao i koliko se predavao tom braku, ali malo mi je bezveze da ideš po televizijama i da kukaš. Znamo svi da si sve pružio Melini, da je imala najbolje torbe, najbolje cipele, najbolja letovanja. To mi sve znamo. Odakle njoj novac za tako nešto? Znamo da si joj dao. Što sada prigovaraš? Pa normalno da ćeš joj dati, pa muž si joj - ispričala je ona za "Prvi red", pa se osvrnula i na razvod Dženana Lončarevića i oglašavanje njegove supruge Samire.

Ostavite komentar