Vesti > Region

DODIK o čudnoj ZEMLJI, u kojoj PRESTAJE LOGIKA: Slavimo od noći IZBORA

Lider Saveza nezavisnih socijaldemokrata oglasio se sa festivala "Kustendorf klasik"

Izvor: K1info/Tanjug

22/10/2022 > 20:04

podeli vest:

DODIK o čudnoj ZEMLJI, u kojoj PRESTAJE LOGIKA: Slavimo od noći IZBORA
Foto: Tanjug/Strahinja Aćimović/bs


Slavimo od noći izbora, to je bilo jasno, a sve ostalo posle tog su spekulacije, izjavio je danas Milorad Dodik, kandidat SNSD-a za predsednika Republike Srpske povodom još uvek aktuelnog brojanja glasova u Bosni i Hercegovini posle izbora.

- Ono što se desasava u BiH, čudnoj zemlji, u zemlji koja je takva kakva jeste, u kojoj, kako kaže Andrić, prestaje svaka vrsta logike, ovo je potvrda takvog nečega - rekao je Dodik na Mokroj Gori, gde prisustvuje festivalu "Kustendorf klasik".

Lider Saveza nezavisnih socijaldemokrata (SNSD) je dodao i da su Bugari, koji, kako je ocenio, imaju predznak haotičnog društva, imali isti dan izbore kad i u BiH, ali da su već formirali svoj parlament, dok u BiH nisu saopšteni ni zvanični rezultati. Rezultat toga je, rekao je Dodik, da svako drugom nametne neku svoju volju, da zagorča život ako je to moguće, ali to nije način na koji BiH može da živi duže vreme.

- Još uvek smo pod snažnim protektoratom stranaca... Ali, ovo skrnavljenje izborne volje naroda i demokratije pada na pamet i malim glavama, pogotovo muslimanima u Sarajevu, koji od svega pokušavaju da naprave priliku da se oni nešto nadgornjavaju. Nije bilo porebe za ovakvom ujdurmom i na kraju će se videti da je ono što smo saopštili te noći bilo tačno - zaključio je Dodik.

 

script type="text/javascript" src="https://services.brid.tv/player/build/brid.min.js">
 

 

Ostavite komentar