Vesti > Politika

Vučić: RASPISAĆEMO izbore do kraja 2023, ODRŽAĆE SE 4. marta

Kaže da će svakako odgovoriti na zahtev opozicionih stranaka koje su tražile raspisivanje vanrednih izbora

Izvor: K1info/Tanjug

17/09/2023 > 22:34

podeli vest:

Vučić: RASPISAĆEMO izbore do kraja 2023, ODRŽAĆE SE 4. marta
Foto: Printscreen TV Pink


Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je večeras da će izaći u susret onima koji su tražili raspisivanje vanrednih parlamentarnih i beogradskih izbora do kraja 2023. godine, što bi značilo da će biti 4. marta.

- Evo raspisaćemo ih do kraja godine, 31. decembra za 4. mart, mislim da je to 60 dana ili ako ne, onda za nedelju ranije, nije problem - rekao je Vučić.

Kaže da će svakako odgovoriti na zahtev opozicionih stranaka koje su tražile raspisivanje vanrednih izbora.

- Odgovoriću im za to, biće svakako, ja sam spreman i mogu to odmah da kažem - da sam spreman da u skladu sa onim što su napisali održimo izbore, dakle do marta - rekao je Vučić gostujući u emisiji Hit tvit na Pinku.

Na pitanje da li to znači da će izbori onda biti pred njegov rođendan - 5. mart, Vučić je rekao da tako ispada, po onome što su napisali oni koji traže vanredne izbore.

- Sada moraju u međuvremenu kažu da li su mislili na moj rođendan ili su mislili na nešto drugo, ali pošto znam koliko su nepismeni i znam da su mislili na nešto drugo, uzeću u obzir i njihovu nepismenost, pa ću i u skladu sa tim gledati da im izađemo u susret - naveo je Vučić.

Ostavite komentar