Vesti > Politika

Opozicija PARIZEROM i ĐOKOVIĆEM napada Vučića, a on im UZVRAĆA radom i POJEFTINJENJIMA

Vučić je istakao i da se nada da će uskoro ponovo videti Novaka i njegovu porodicu

Izvor: K1info/Tanjug

16/09/2023 > 09:20

podeli vest:

Opozicija PARIZEROM i ĐOKOVIĆEM napada Vučića, a on im UZVRAĆA radom i POJEFTINJENJIMA
Foto: Facebook/buducnostsrbijeav


Predsednik Aleksandar Vučić proveo je juče veliki deo dana u Nišu, gde je najpre prisustvovao prikazu naoružanja, vojne opreme i dela sposobnosti Vojske Srbije, da bi kasnije bio i na proslavi Dana srpskog jedinstva, slobode i nacionalne zastave. Naravno, tom prilikom su i novinari imali šansu da o aktuelnim temama pitaju predsednika, a neizostavno je bilo pomenuti i napise pojedinih medija, koji, najblaže rečeno - nisu bili istiniti.

Predsednik je na to rekao da su ga nekada pogađale laži koje bi pročitao i čuo o sebi, pitajući se čime je to zaslužio, ali da sad zna da je to zato što se bori protiv, kako je naglasio, lopova i mafijaša, kao i nepoštenih ludi u srpskoj politici i što stvari čini jasnijim i nedvosmislenim na srpskoj političkoj sceni.

- Prvo je njima najveći protivnik bio parizer. Šta god da uradite nikada nije dovoljno. Naredne nedelje doneću još proizvoda u korpi koji će biti jeftiniji. Idemo na to da oni osnovni proizvodi koji su najviše uticali na inflaciju pojeftine - rekao je predsednik Srbije.

Vučić je na pitanje da mu zameraju što nije čestitao pobedu Novaku Đokoviću i da nemaju dobre odnose, rekao da sa najboljim teniserom sveta i legendom srpskog sporta i Srbije ima odlične odnose.

-  Mi se viđamo jednom, dva ili tri puta godišnje. Ne češće od toga, jer je protokol takav. Ne primate posle svakog grend slema tenisere - istakao je predsednik Srbije i naglasio da kad god su Novak i članovi njegove porodice želeli, uvek ih je primao i da su do sada bezbroj puta razgovarali.

Vučić je dodao i da veruje da će ih uskoro ponovo videti.

- Sve najbolje mislim o Novaku. Ja sam u 10 do 2 pozvao moje saradnike da okače moju čestitku. Gledao sam njegov teniski meč do kraja.

Predsednik je na kraju naglasio, u vezi sa napisima o čestitanju Novaku, da ljudi koji žive od laži misle da lažima i besmislicama mogu da pobede nečiji rad.

- Moja čestitka na zvaničnom nalogu ne može da bude zvaničnija. Možda je problem zato što sam mu persirao - zaključio je Vučić.

 

 

 

 

 

Ostavite komentar