Nažalost, Ivana Španović i Milica Gardašević bez finala na Olimpijskim igrama! EVO ŠTA JE IVANA REKLA POSLE NASTUPA
Nisu uspele Ivana Španović i Milica Gardašević da se plasiraju u finale skoka uvis u Parizu...
06.08.2024
OI 2024Ja NE IDEM nigde NEPOZVANA: Šampionka sveta IVANA VULETA o izostanku sa DOČEKA
Naša najbolja sportistkinja objavila da nije bila pozvana na Balkon šampiona
14.09.2023
Ostali sportoviZašto ODBOJKAŠICE i IVANA VULETA NISU bile na BALKONU? Svi se pitaju, a ovo je OBJAŠNJENJE
Basketaši, košarkaši i Novak Đoković imali su spektakularan doček ispred balkona Gradske skupštine u Beogradu
13.09.2023
Ostali sportoviNEPRIKOSNOVENA IVANA: Vuleta osvojila miting Dijamantske lige u Šiamenu
Ovo je njena rekordna osamnaesta pobeda na mitinzima Dijamantske lige
02.09.2023
Ostali sportoviIVANA Vuleta U ŠOKU, van sebe i PONOSNA: Meni se sve ČINI kao velika ŠALA, ovaj moj NAJLEPŠI dosanjani SAN
Najbolja srpska atletičarka postala šampionka u skoku udalj na Svetskom prvenstvu u Budimpešti
20.08.2023
Ostali sportoviVučić ČESTITAO Vuleti na SVETSKOM zlatu: HVALA, Ivana - neka ovo bude INSPIRACIJA za ceo naš TIM!
Najbolja srpska atletičarka osvojila titulu šampionke u Budimpešti
20.08.2023
Ostali sportoviIVANA VULETA, to znači KRALJICA: Srbija dobila ŠAMPIONKU SVETA u skoku udalj!
Najbolja srpska atletičarka skokom od 7,14 metara stigla do titule u prestonici Mađarske
20.08.2023
Ostali sportoviIvana Vuleta u FINALU Svetskog PRVENSTVA u atletici - KAO OD ŠALE
Ona je u drugoj seriji kvalifikacija skočila 6,82 i automatski prošla dalje
19.08.2023
Ostali sportoviAngelina Topić šesta u skoku UDALJ na EP do 20 godina
Ona je sinoć osvojila zlatnu medalju u finalu discipline skok uvis
10.08.2023
Ostali sportoviMNOGO smo JAKE: Srpske ATLETIČARKE dominiraju SVETSKIM rang-listama
Ivana Vuleta prednjači, ali kakvu mladost imamo - pa o tome će se tek pričati
29.07.2023
Ostali sportoviSve BROJNIJI tim Srbije za OLIMPIJSKE IGRE: Milica GARDAŠEVIĆ "preskočila normu" za PARIZ
Naša atletičarka pobedom na Balkanijadi postala šesti član našeg tima za OI 2024.
24.07.2023
Ostali sportoviIVANA VULETA prekinula nastup u LONDONU: Trener OBRADOVIĆ objasnio njeno POVLAČENJE sa takmičenja
Trener naše najbolje atletičarke objasnio šta se dogodilo u prestonici Velike Britanija
23.07.2023
Ostali sportoviSrbija SVE BROJNIJA za Pariz: Ivana VULETA obezbedila VIZU za Olimpijske igre
Naša atletičarka bila treća na mitingu Dijamantske lige u Monaku
21.07.2023
Ostali sportoviIVANA letela do BRONZE u Stokholmu: Naša ATLETIČARKA treća na mitingu DIJAMANTSKE LIGE
Prva je bila Italijanka Japikino, a druga Nemica Mihambo
02.07.2023
Ostali sportoviVuleta se POVREDILA, Milica GARDAŠEVIĆ ŠAMPIONKA Srbije
Mlada atletičarka Vojvodine skočila fantastičnih 6,90 metara, što je trenutno drugi rezultat u svetu
18.02.2023
Ostali sportoviVULETA nastavila da leti NAJDALJE: Srpska ŠAMPIONKA pokorila Karlsrue
Trener Goran Obradović zadovoljan otvaranjem sezone i postizanjem najboljeg rezultata u svetu
27.01.2023
Ostali sportoviSrpkinja među kandidatima za najbolju ATLETIČARKU Evrope - glasajte za IVANU VULETU
Ivana se našla u konkurenciji za atletičarku godine, a glasanje je otvoreno do 30. septembra
17.09.2022
Ostali sportoviIVANA VULETA posle zlata u Minhenu: Uživala sam, VRATILA SAM SE IZVORNOJ SEBI
Mislim da mi je ovo jedna od najjačih serija, rekla je posle istorijskog uspeha naša znatna skakačica udalj
19.08.2022
Ostali sportovi