Sport > Ostali sportovi

Zašto ODBOJKAŠICE i IVANA VULETA NISU bile na BALKONU? Svi se pitaju, a ovo je OBJAŠNJENJE

Basketaši, košarkaši i Novak Đoković imali su spektakularan doček ispred balkona Gradske skupštine u Beogradu

Izvor: K1info/Sportal.rs

13/09/2023 > 14:28

podeli vest:

Zašto ODBOJKAŠICE i IVANA VULETA NISU bile na BALKONU? Svi se pitaju, a ovo je OBJAŠNJENJE
Foto: Starsport


Ceo svet u utorak uveče mogao je da vidi kako se dočekuju šampioni.

Basketaši, košarkaši i Novak Đoković imali su spektakularan doček ispred balkona Gradske skupštine u Beogradu, ali mnogima nije promakao detalj da se u tom društvu nisu našle ni odbojkašice, ali ni svetska šampionka Ivana Vuleta.

Na društvenim mrežama odmah su krenule razne teorije.

S druge strane, neki su pokušali da pruže drugačija objašnjenja, tvrdeći da su, na primer, odbojkašice već vladajuće prvakinje sveta, te da srebro na Evropskom prvenstvu nije najbolji uspeh.

Na kraju, jedina razumna i smislena objašnjenja za izostanak sportistkinja došla su u prvi plan - devojke nisu bile prisutne, jer su na putu ka novim medaljama na svetskom nivou. 

Naime, srpske odbojkašice su nakon osvajanja medalje odmah otputovale u Kinu gde će od 16. do 24. septembra i Ningbou igrati kvalifikacioni turnir za odlazak na Olimpijske igre u Parizu 2024. godine. Protivnici će im biti vrlo jaki (Kina, Dominikanska Republika, Holandija, Kanada, Češka, Meksiko i Ukrajina), a vize su samo dve, odnosno dve najbolje selekcije sa turnira igraće u Parizu.

Što se tiče Ivane Vulete, vrlo lako se može naslutiti razlog zašto nije bilo realno da se nađe na balkonu. Tokom 16. i 17. septembra u američkom Judžinu održava se završnica Dijamatske lige za ovu sezonu i najverovatnije je Ivana već otputovala sa svojim trenerom u Sjedinjene Države.

 

 

 

 

 

Ostavite komentar