Milica Đurđević Stamenkovski odgovorila na navode o temi AKUŠERSKOG NASILJA: Trudnice treba da budu NAJZAŠTIĆENIJA BIĆA
Ministarka je naglasila da su njene reči o akušerskom nasilju potpuno istrgnute iz konteksta
24.07.2024
SrbijaNASILNI DOKTOR OSTAJE IZA REŠETAKA! Porađao je MARICU kojoj je BEBA UMRLA po rođenju, a njen slučaj rasplakao je SRBIJU
Čak tri porodilje su optužile doktora M. M. za užasno akušersko nasilje u Opštoj bolnici u Sremskoj Mitrovici, a njih dve su izgubile bebu
18.03.2024
HronikaOBDUKCIONI NALAZ pokazuje ono od čega su SVI STRAHOVALI! Majka PREMINULE BEBE u Nišu pokreće KRIVIČNU PRIJAVU
Marija se porodila 19. januara u UKC Niš, a beba je preminula 5 dana kasnije
14.02.2024
SrbijaŽENE ŠIROM SRBIJE PRIJAVLJUJU AKUŠERSKO NASILJE! Evo kroz kakve su STRAVIČNE SITUACIJE prolazile tokom POROĐAJA
Jedna porodila tvrdila je da su je lekari pustili da krvari dok se nije onesvestila
06.02.2024
SrbijaPriprema se PREPORUKA za nesavesna postupanja u PORODILIŠTIMA: Janković o GORUĆEM PROBLEMU, ali i Ćuruviji i Bikoviću
Niko nema pravo da nam vređa ljudsko dostojanstvo, a do toga dolazi kada niste dovoljno edukovani, poručila je poverenica
06.02.2024
SrbijaČekaju se REZULTATI OBDUKCIJE koji će pokazati UZROK SMRTI BEBE: Grujičić o slučaju AKUŠERSKOG NASILJA
Porodica će moći, ako bude osnova, da tuži lekara i Lekarskoj komori Vojvodine i da pokrene parnični postupak, rekla je ministarka
28.01.2024
SrbijaNaša POZNATA GLUMICA prošla PAKAO NA POROĐAJU! Doktor joj SLOMIO KIČMU, nakon traume rešila da više NE RAĐA
Zvezda serije "Greh njene majke" doživela je stravično akušersko nasilje prilikom rađanja sina
26.01.2024
SudbineVučić sa MARICOM, čija je beba preminula na POROĐAJU: Taj lekar je PUNO DOBRIH STVARI UČINIO, žao mi je!
Vučić je u sredu rekao da je tužan zbog onoga što se dogodilo Marici, ali da je srećan što je sa tim izašla u javnost
25.01.2024
SrbijaEKSKLUZIVNO U "URANKU", Marica čija je BEBA UMRLA: Doktor je pretio da će da mi IZBIJE ZUBE, stiskao mi je vilicu!
Ona će se danas sastati i sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem
25.01.2024
SrbijaMARICA sutra sa VUČIĆEM O AKUŠERSKOM NASILJU: Ispričaćemo SVE predsedniku, ovo je VELIKA STVAR - IDEMO DO KRAJA
Kako su rekli roditelji preminule bebe, ovo je važan sastanak pravdu svih roditelja
24.01.2024
SrbijaMinistarka zdravlja se oglasila o AKUŠERSKOM NASILJU: Nije smelo da se čeka da sve eksplodira na društvenim mrežama
Ministarka je potvrdila da je ginekolog koji je porodio Mihajlović priveden i da će protiv njega biti pokrenut postupak protiv njega
23.01.2024
SrbijaPrvo REKONSTRUKCIJA NAJVEĆIH PORODILIŠTA: Evo gde se SELI NARODNI FRONT i kako će država stati na put AKUŠERSKOM NASILJU
Cilj je da se obezbede roditeljske sobe i da se obezbedi privatnost za majku i porodicu
22.01.2024
SrbijaKONTROLA I U PORODILIŠTU U VRANJU! Oglasila se bolnica u kojoj je PORODILJA doživela AKUŠERSKO NASILJE
Snežana Jović je rekla da beba nije dobro zbog nemara lekara
22.01.2024
SrbijaMAJKA koja je preživela AKUŠERSKO NASILJE: Pretila sam da ću SKOČITI KROZ PROZOR zbog BOLOVA, niko mi nije POMOGAO!
Emotivna ispovest Jelene Ivković, vaspitačice iz Rume u emisiji Uranak na K1 televiziji, ledi krv u žilama
22.01.2024
SrbijaPORODILJA IZ VRANJA opisala AGONIJU sa POROĐAJA: Umalo me nisu UBILI, beba ima POVREDU MOZGA
Snežana je do detalja opisala porođaj, a kako kaže, sestra joj je rekla da se pomoli u toku porođaja
22.01.2024
SrbijaDA SRCE PREPUKNE! Marica iz Sremske Mitrovice ponovo RASPLAKALA SRBIJU: Pogledajte kako POMAŽE MLADIM MAMAMA
Njena ispovest o tome kako joj je beba umrla nakon porođaja rastužila je celu Srbiju
20.01.2024
SrbijaZaštitnik građana POZVAO sve ŽRTVE AKUŠERSKOG NASILJA da se jave kako bi se SLUČAJEVI ISPITALI:Tako nešto je nedopustivo
On podseća da je pravo na zdravlje u korpusu osnovnih ljudskih prava
20.01.2024
SrbijaSvaka 10. ŽENA u Srbiji NE ŽELI ponovo da postane majka: Užasno iskustvo u PORODILIŠTU se NE ZABORAVLJA
Brojke pokazuju i da više od 70 % žena nije zadovoljno kako je njihov porođaj prošao, više od 50% se nije osećalo bezbedno, uvaženo...
20.09.2023
SrbijaBože, KAKO JE DEBELA: Uvrede, dreka, skakanje po stomaku - strašna ISKUSTVA ŽENA koje su doživele AKUŠERSKO NASILJE
Vesna Džamić iza sebe ima dve trudnoće, dva spontana pobačaja, a najteže joj je bilo kada su je u porodilištu stavili u sobu sa trudnicama
19.09.2023
Srbija