Priče > Sudbine

Naša POZNATA GLUMICA prošla PAKAO NA POROĐAJU! Doktor joj SLOMIO KIČMU, nakon traume rešila da više NE RAĐA

Zvezda serije "Greh njene majke" doživela je stravično akušersko nasilje prilikom rađanja sina

Izvor: K1info/Story.rs

Autor: Kristina Jokić

26/01/2024 > 11:43

podeli vest:

Naša POZNATA GLUMICA prošla PAKAO NA POROĐAJU! Doktor joj SLOMIO KIČMU, nakon traume rešila da više NE RAĐA
Foto: YouTube Printscreen/Kosutnjak film


Ivana Jovanović, poznata po ulozi Nede u seriji "Greh njene majke", doživela je pravu traumu i akušersko nasilje kada se porađala sa svojim sinom Viktorom. Kako je rekla, porođaj je ostao u najgorem sećanju. Glumica detaljno opisuje ovo tragično iskustvo, a iz njega je donela odluku da više ne rađa.

- Nakon porođaja, lekari su mi rekli kako je trebalo da me porode carskim rezom. Ipak, nisu to uradili i napravili su grešku. Viktor je bio velika beba od četiri i po kilograma. Bila sam pod epiduralnom anestezijom i nisam osećala donji deo tela, niti kontrakcije. Doktor je želeo da pogura bebu i laktom mi je pritisnuo stomak, ali očigledno je to uradio tako jako da su mi pukla tri pršljena. Nisam ni znala za to sve dok nije prošlo dejstvo anestezije - ispričala je Ivana jednom prilikom za medije.

Foto: YouTube Printscreen/Kosutnjak film

 

Kako je rekla, ovo iskustvo dovelo ju je do odluke da više ne rađa.

- Tih meseci trpela sam neverovatne bolove i moguće je da je i to razlog zbog kojeg više ne želim da rađam jer sam prošla kroz neverovatnu situaciju.

Nakon razvoda, Ivana se preselila u Sjedinjene Američke Države, gde je prvo živela u Los Anđelesu, a potom se skrasila u prelepoj planinskoj atmosferi Ajdaha. U svojim izjavama za medije istakla je da je prezadovoljna životom koji vodi u SAD, opisujući svoj svakodnevni život i aktivnosti koje je postala deo njenog dnevnog rasporeda.

Foto: YouTube Printscreen/Kosutnjak film

 

- Živim u Los Anđelesu svoj san, ali ne onaj treš, nego bukvalno sanjam u svom krevetu, u svojoj kući na brdu Holivud. Pišem i kolumnu za jedan magazin. Pišem o svim temama koje me inspirišu. Svaki dan radim nešto novo, ali ima i nekih rutinskih stvari koje ujutru obavljam. Budim se, krećem na plažu da se bućnem pre posla. Plivam 20-ak minuta sama, nekada s fokama i pelikanima, a nekada pored Kejt Hadson, Dženifer Bils, Runi Mare, Skarlet Johanson. Sve sam ih videla i verujte mi da su Srpkinje mnogo lepše - istakla je ona svojevremeno za Gloriju.

Ivana je otkrila da uživa u životu u Americi, opisujući svoje svakodnevne aktivnosti koje uključuju plivanje na plaži pre posla, pisanje kolumne za magazin i rad u restoranu kao kreativni event menadžer. Takođe, istakla je da ne želi da ide na audicije za filmove i serije, jer joj gluma nije više prioritet u životu.

Ostavite komentar